hur man lär sig kung fu

hur man lär sig kung fu

Mycket populär för sina filmiska uppvisningar av djur-inspirerade strejkerna och flygande sparkar , Kung Fu är fortfarande bland de mest respekterade och innovativa av kampsport . Emerging från ett släktled av kinesiska kämpar system, är begreppet kung fu som vanligtvis används för att representera någon kinesisk kampsport . Syntetiserat i 17th century av Shaolin munkar , kung fu finns nu i privata skolor i uppdrag av sifus över hela landet
1 .
Hitta en kung fu- skola och instruktör i din region . Inget kan ersätta intensiv utbildning för att ha en levande instruktör som hela tiden kan korrigera dig som du tränar . Många små städer riskerar att bara erbjuda en karate eller Tae Kwon Do skolan , om någon, till krigiska konstnärer och lämnar den blivande studenten att söka svårare att hitta en kung fu- instruktör . När du samlar en lista över potentiella utbildning skolor , besöka varje en ( mest kampkonst skolor erbjuder en gratis första klass ) för att få en känsla för instruktören och studiekamrater. Du kommer att ha en instruktör som är personlig , men som ändå kan driva dig till dina begränsningar .
2 .
besöka lektioner. För den första veckan , kommer du att lämna sannolikt klass ont från ansträngning och utveckling av nya muskler . För att minimera den tid det tar att reparera nyligen utövas muskler , äta en övning bar eller annat proteinfoder källa inom 10 minuter efter avslutad klass . Drick mycket vatten för att rengöra muskelvävnad och spola ut lymfsystemet .
3 .
praktiken varje drag som du får lära flitigt tills det blir en nästan ofrivilligt svar . Den mest effektiva genomförandet av kung fu uppstår när kroppen vet hur man fyller i rörelse och fullfölj med varje strejk eller block på ett sätt som lite kräver eftertanke. Du kommer att se detta i det övre studenterna som de prick , vävning strejker och block i och ut ur varandra i en skyddande blandning av intuition och praxis . Dessutom genom att träna alla dina rörelser varje natt , rikta dig specifika muskler som används i varje strejk , block och hållning , därför gör dina rörelser effektivare .
4 .
Tone motsvarande muskelgrupper för att på bästa använda specifika drag . Till exempel , om du vill förbättra styrka och hastighet för en höger front kick kick , tillbringar tid i en häst hållning varje dag för att stärka kalven och quadricepskontraktion muskler . Om du vill förbättra effekten i ditt slag , praktik " burst-point " musklerna genom att göra en arm-förstärkning sekvens som innebär snabba och plötsliga armhävningar . Var medveten om din kropp som du under din kung fu former och urskilja vilka muskler som används vid vilka tidpunkter under dina rörelser , och stärka dessa perifera punkter kropp .
5 .
Studera din Sifu under sparring praxis eller bekämpa demonstrationer . Titta uppmärksamt rörelserna och förhållanden i en mästare eller på annat sätt framstående kampsportare i din skola . Precis som en skicklig kock kan lära av närhet till en mästare , så kan du om du anger vad Shaolin stormästaren Sin Kwang kallar " lärling sinnet. "

tips och varningar


 • Se upp för överanstränger musklerna när du först börjar . Alla vill utmärka sig och se snabba resultat att deras kropp växer sig starkare , men en ur led muskel eller kastas ut armbåge kan stoppa en kampkonst i deras spår och kräver veckor att helt läka .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en lång kick räckvidd roundhouse
  hur man punsch med makt
  hur man gör kung fu körnare tillbaka knytnäve
  hur man gör qigong övning för epilepsi
  gratis gatustrider tekniker
  Kung fu tekniker utbildning
  hur du utför flytten hissen sopa i Jiu Jitsu
  att försvara dig själv med tryckpunkter
  hur perfekt en kampsport teknik
  hur du använder din miljö för försvaret med Bushido