hur man lära sig kung fu online gratis

hur man lära sig kung fu online gratis

Trots de många annonser och scheman marknadsföring på Internet , finns det fortfarande ingen säker metod för att lära sig en hel kampsport online . När det gäller perfektion av en gammal konst och toning kroppen kan ingenting ersätta den intensiva utbildningen av ett levande instruktör som ständigt rättar dig som du tränar . Detta sagt , det finns ett antal resurser tillgängliga online för de krigiska konstnärer som vill komplettera sin utbildning med gratis internet lektioner och tekniker . . För de blivande utövare lärande på en budget , kanske det bästa tillgängliga alternativet vara att titta på nätet

Du behöver : .
Motion utrymme
Sparring handskar och stövlar .


1 .
Forskning webbkataloger och sökmotorer för rådgivning artiklar och andra resurser skrivna av kampsport proffs . Nu mer än någonsin , finns det många affärsmän och kvinnor som erbjuder dyra online kurser i kampsport . En av de nödvändiga nackdelarna med att söka kung-fu instruktion på nätet är att du behöver navigera dessa erbjudanden och annonser för att hitta ord en verklig mästare . Online artiklar och kommentarer kommer att hjälpa instruera dig mot den praxis och tillämpning av olika strejker , block och förhållanden i kung-fu , och kan erbjuda den professionella insikt av en utbildad och engagerad kampkonst.
2 .

Anslut datorn i ett utrymme där du kan säkert träna kampsport . Detta innebär stretching , slående och friheten att skriva in ämnen som vägleds av videon instruktör . Kanske det näst bästa efter att ha en riktig instruktör ( och användbar på grund av möjligheten att pausa och spola tillbaka ) online video och handledningar som finns tillgängliga på YouTube kan visa dig exakt vad ställningar ser ut i sin fullständiga form , samt information om de specifika rörelser enskilda slag, sparkar och blockerar . Möjlighet att träna i realtid till en Sifu i videon möjliggör en stark utveckling i hand -öga-koordination samt en mer personlig känsla av utbildning .
3 .
Hitta en sparring partner att testa strejk, block och ställningstaganden du lärt dig från online video . Lätt den mest fördelaktiga och pedagogiska delen av en fri kampsport utbildning , utnyttja levande bekämpa och sparring kan du tillämpa din praktik i praktisk bekämpa i syfte att göra påtagliga kopplingar till det material du har lärt i teorin . Innan sparring är det oerhört viktigt att du öppen kommunikation mellan dig och din partner som du upprättar säkerhetsåtgärder och utse tillgängliga offensiva och defensiva mål . Som alltid när det gäller full -contact praktiken bör du köpa en uppsättning sparring handskar och skor för att både mjuka upp din blåser och skydda lederna .
4 .
Tone motsvarande muskelgrupper på bästa stärka specifika strejker och block . Till exempel , om du vill förbättra styrka och hastighet av en vänster front kick kick , spendera 15 minuter varje dag i en häst hållning i syfte att stärka vaden och quadricepskontraktion muskler . Om avsikt att förbättra effekten av ditt slag , praktik " burst-styrka " musklerna genom att använda en arm-förstärkning sekvens där snabba och plötsliga armhävningar medan om platt på golvet . Var medveten om din kropp när du tränar din strejker och block och urskilja vilka muskler som används vid vilka tider under din former , för att på bästa rikta specifika primära och perifera muskelgrupper .


Relaterade artiklar


om online stridsträningsanläggningar
hur man har rätt inställning i Jeet Kune Do
hur man använder en Hapkido dolk för att immobilisera och kasta en angripare
hur man använder hästen inriktningen för kvinnors självförsvar
hur man identifierar karate bälten
hur man gör en Muay Thai krok punsch
hur man undervisar kung fu
om Folsom kniv slåss
hur man gör Hapkido två fly hand handled
hur man utför en sjal runt strejk leder till en front resa slänga in Sambo kampsporter