hur man ska bekämpa

hur man ska bekämpa

lära sig att slåss med dessa enkla steg
1
Fights ske i 4 steg

1 . Konfrontation-Innan matchen . Värdera motståndare och analysera situationen .
2 . Stå upp-Boxning och sparkar .
3 . Ground-brottning på marken .
4. Domination-Under marken skedet kommer en person montera motståndare . Därifrån personen på botten inte kan försvara hagelstorm av knytnävar , armbågar och headbutts . Däremot kan en kamp att vinna i något skede .
2 .
Stamina

fighter är inte jämförbara med att springa maraton , dess mer som en sprint . Ju närmare du kan få din utbildning för att simulera en verklig kamp desto bättre. Uppnå detta genom att köra mer spurter och utveckla din uthållighet genom att utföra cirka 15 eller fler repetitioner per set vid lyft vikter . Ibland är det din uthållighet som hjälper dig att vinna kampen .
3 . är
Explosiv styrka

Detta utvecklas genom att göra plyometric ( explosiva ) övningar. Till skillnad från traditionella styrketräning , kommer du träffar aldrig någon med en långsam och kontrollerad punch eller kick . Du måste explodera ! Hoppa knäböj , klappade armhävningar och andra övningar som tvingar dig att lyfta av eller exploderar hjälper dig att uppnå detta .
4 .
sinnets makt

Om du vill vinna din kamp , har du för att analysera situationen . Du kommer att ha fördel om du slår först och hårt , så håll detta i åtanke . Tappa inte bort huvudet kallt och driva någon -detta är en död ge bort att du är på att slåss. Om du inte har några konflikter eller brottning uppleva din bästa chans att vinna en kamp kommer att skrika för att skrämma din motståndare och att fortsätta attackera hårt . När du får en träff eller fördel , vistelse på offensiven !
5 .
Lär dig några grundläggande drag

Lär dig att slåss om du vill vinna en kamp . Jag inkluderade några länkar till kampen mot grunderna . Du måste börja lära från där du tror att din spelstyrka på . Titta på boxning och kampsport matcher på TV och Youtube. com att hjälpa dig förstå de delar av striderna .


Relaterade artiklar


Hur skärpa saj
närstrid taktik
hur man gör en sax spark i kampsport
hur man gör au cortado
hur man kan sträcka innan karate sessioner
hur man ska utföra en fläkt genom tillbaka attacken i Tai Chi Chuan
hur du utför en front kick i karate
hur man gör en skärm ninja rök
hur man gör en front kick i grundläggande södra Shaolin kung fu
hur man förebygger vanliga skador Krav Maga