hur man undervisar dig grundläggande övningar för wushu

hur man undervisar dig grundläggande övningar för wushu

Ibland kan grundläggande motion bli matt och svårt att underhålla . När detta händer, att många vänder utöva verksamhet som bland annat yoga , pilates , kampsport och sport . Wushu är en synonym för kampsport och innehåller många stilar . Du kan lära dig många av grunderna i Wushu rörelser och övningar på egen hand hemma genom att inrätta en plats och utnyttja dina resurser

Du behöver : .
Golvmatta
. Television.
Dator.
DVD .


1 .
Installera en spegel eller flera runt i rummet som du ska använda för att öva . Efter att ha särskilt utrymme ordnas för träningen hjälper dig att ange tankesättet av din träning . Speglarna kan du även titta på och korrigera din form och positioner för att bättre anpassa ditt sinne för att dina kroppsrörelser .
2 .
Få en video som innehåller Wushu utbildning och övningar. Det finns flera tillgängliga, inklusive " Wushu Basics , " huvudrollen Mästare Li Pei Yun , " Wan Laisheng 's Wushu Learning : Öppen Åtta Fighting Techinques , " liksom många andra . De är tillgängliga för köp online (se Resurser nedan ) , eller om du letar efter ett billigare alternativ många bibliotek bära DVD-skivor.
3 .
Lär dig grunderna från Internet ( se referenser nedan) . Många webbplatser kan använda live -action exempel och animationer för att visa lämpliga former och rörelser av övningarna . Var noga med att undvika de webbplatser där du måste betala för eliten medlemskap . de kan vara en bluff
4
Studera videor , online eller på DVD, och rätta dina rörelser till härma dem . Det är där spegeln kommer väl till pass . Titta på videon , titta i spegeln och du kommer att kunna avhjälpa på egen hand och fylla i övningar-samt bekanta dig med förflyttningar av Wushu .
5 .
hitta en lärare om du planerar på att fullfölja Wushu utöver grundläggande övningar .

tips och varningar


 • Efter dessa steg och bli bekant med Wushu övningar kommer inte göra dig till en kvalificerad fighter . Instruktionerna i denna artikel är att bekanta dig med förflyttningar av Wushu övningar och är inte avsedda att användas mot alla som är eller inte är förtrogen med Wushu .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör ett vapen av tejp
  hur du utför en kokyunage mot en overhead strejk
  pankration tekniker
  hur man gör en ritning fotled kasta i Brazilian Jiu - Jitsu
  hur man gör bo spin personal helikopter
  hur man kan bryta en styrelse i Taekwondo med en palm hälisättning
  hur man klär sig för Taekwondo
  hur man kan öka hastigheten och noggrannheten av sparkar i Taekwondo
  hur man får snabbare reflexer
  hur man klär sig för Kendo i kampsporter