hur man undervisar kickboxning för motion

hur man undervisar kickboxning för motion

Undervisning kickboxning för motion kräver framförhållning arbeta med din lokala gym , klubbar hälsa eller fritidslokaler , lämplig certifiering och en hög nivå av fysisk kondition . Men om du följer den plan du kommer att vara på väg till en rolig erfarenhet av undervisning som hjälper dig och dina elever hålla utmärkt kondition , muskelstyrka , kärna styrka , balans och mycket mer. Det är inte för svag i hjärtat , men läs vidare om du tror att du är upp till utmaningen
1 .
Lär dig vad certifieringar du behöver baserat på klubbarna i ditt område . Många gym och fitness center har hjärt kickboxing program . Ta reda på vad dessa krav i ditt område och vilka centra som kan leta efter instruktörer . Les Mills BODYCOMBAT u00AE är populär i många av de större gym . Detta program kräver att lärare arbetar genom deras hälsa klubbar, som " sponsor " sin utbildning certifiering . Så du måste börja med gymmet om du vill lära BODYCOMBAT .

Mindre studios och företagens klubbar hälsa kan använda konkurrerande program eller har egna inhemska aerob kickboxning läroplan . Vissa kampsporter skolor erbjuder även kickboxning för motion , utanför sina ordinarie utbildningsplan .

din region kommer att bestämma den specifika certifieringar du behöver . Du bör börja med att checka in med din lokala gym och klubbar hälsa att se vad de före kräva bestämmer vilket program du kommer att driva.
2 .
Attain nuvarande HLR certifiering . Detta kan tjänas genom det amerikanska Röda korset eller American Heart Association . Du kan också behöva första certifiering hjälpen-utbildning . Även detta kommer att drivas av kraven i hälso- klubb eller anläggning där du kommer att undervisa .
3 .
Utveckla verktyg . Det rekommenderas att du också har en bakgrund inom kampsport , särskilt slående orienterad stridsteknik som boxning , kickboxning , karate eller Kung Fu. De bästa instruktörerna är de som har ett grepp om de grundläggande rörelserna och det organ som deltar mekanik . I en konditionsträning som kickboxning , har instruktörer inte en chans att stanna upp och hjälpa varje elev med detaljer , men deltagarna bör kunna förstå vad man ska göra och vad man inte ska göra genom att titta på instruktören . . Ju större din skicklighet nivå, desto bättre och mer trovärdig blir du som lärare
4
Var i-eller få in-awesome form . Kickboxning undervisningen, som kickboxning klasser , är inte för alla . Det tar en utmärkt kondition att leda dessa mycket utmanande träning. Eleverna kan sakta ner eller sitta ute om tempot är för stort eller de känns som de har överdrivit . Men som instruktör , har du inte den lyxen . Du måste vara exempel på hälsa och friskvård att eleverna strävar efter att nå . Se till att du är upp till utmaningen!
5 .
Gör klasser roligt och utmanande och att de kommer tillbaka . När du har en plats att lära , din certifieringar , goda kunskaper i de tekniker och en utmärkt kondition , kan du fokusera på undervisning . Det bästa instruktörer hjälpa studenter att verkligen skjuta sig själva, samtidigt som känsliga för de begränsningar som andra deltagare .

Använd tillräckligt upprepning från klass till klass så att eleverna kan lära sig rörelserna och rutiner , snarare än känner sig frustrerade . Men du måste också konsekvent införa nya rörelser och kombinationer att hålla varje klass färska .

också lära dina elevers namn så att du kan hjälpa utmana var och en individuellt under klassen , snarare än att bara ge allmänna instruktioner som gäller för alla . Detta kommer att hjälpa varje elev skjuta ännu hårdare .

Detta steg hjälper dig att bli en utmärkt cardio kickboxing instruktör .

tips och varningar


 • Detta är ett hårt träningspass . Som instruktör , måste du kunna pressa studenter att arbeta hårt för att förbättra sin kondition nivåer , men du kommer också måste vara redo att svara på studenter som pressar sig för hårt och behöver första hjälpen .


 • Relaterade artiklar


  om online stridsträningsanläggningar
  hur man gör en trycka front spark i soo Bahk göra
  hur man syr en lapp på en karate enhetlig
  hur man kan nå korset hållning i kung fu
  hur man ska utföra den öppna sopa vakten står i Jiu Jitsu
  kali kniv slåss
  hur man gör den stående röra benet sopa i brasilianska ju-jutsu
  hur man använder jujutsu GI i strid
  hur man gör en kick wushu tornado
  hur att ta fram inriktningen soo Bahk göra