hur man väljer rätt kampsport skola

hur man väljer rätt kampsport skola

Efter att beslutet att studera kampsport den största frågan var en ansikten är " vad skolan ska jag gå till ? " I varje medelstor stad du kommer att ha ett val av många olika typer av kampsport . Traditionella skolor inriktade på Taekwondo eller Karate ska vara lätt att hitta . Du kan också stöta på möjligheten att MMA skolor i området . Med så många alternativ för dig finns det några frågor du bör ställa innan du går in och registrerar sig att få de resultat du förväntar dig av din månatliga avgifter
1 .
Vissa kampsporter fokus på slående med händer eller fötter , andra fokuserar på brottas eller brottades med din motståndare . Om du är intresserad av att lära sig använda vapen , det finns några skolor som fokuserar bara på denna disciplin . Träffa instruktören att hitta exakt vad de lär ut .
2 .
Många skolor tillåter blivande studenter att visa klasserna innan de registrerar sig. Få en känsla för hur instruktören interagerar med eleverna . Om klasser körs som Boot Camps och du vill ha något mer fyllig , hålla shopping tills du hittar den . Också iaktta eleverna och se hur de reagerar med varandra . Ett gott tecken är om högre ranking ger eleverna för att hjälpa nybörjare genom att ge dem förslag för att förbättra sin teknik .
3 .
Om du letar efter en kampsport skola att komma i form och vill uppleva disciplin och struktur , men är inte till att slåss , fråga instruktören om du måste delta i dessa verksamheter för avancemang . Vissa instruktörer är villiga att göra undantag för enskilda . Jag en gång tränat med en kirurg som njöt tränar kampsport , men bröt inte styrelser eller prick i klassen. Han ville helt enkelt inte riskera att skada sina händer och förstört hans karriär .
4 .
Detta är en fråga som måste ställas. Beroende på vilken del av landet du bor i detta kan variera . Priserna kan variera allt från $ 40 till $ 100 dollar per månad . Ta hänsyn till storleken på klasser som erbjuds , kvalitet på undervisningen tillgänglig, och om skolan uppfyller dina behov och intressen . Kom ihåg att viss utrustning såsom uniformer och bälten kan krävas . Vissa skolor med detta i din första månader avgifter , andra kan debitera dig för sig eller låta dig förvärva dessa objekt på egen hand.
5 .
studera kampsport kan vara en mycket rolig och givande hobby , men kan också vara en mycket fysiskt krävande sport . Hitta en skola som erbjuder den foundation du vill ha och som passar i din budget . Om du hamnar i en skola och inte gillar i läroplanen , prova en ny stil tills du hittar en som fungerar för dig. Kom bara ihåg att alla var nybörjare en gång , ha tålamod när du startar och förvänta dig inte att bli Bruce Lee över natten ! Med tiden kan du börja känna att skolan har blivit ditt andra hem och eleverna och lärarna är din andra familj .


Relaterade artiklar


vad är Sanshou ?
hur man gör Fok sao i Wing Chun
hur man ska vara en kampsport tävling
hur man kan stärka quadriceps för kampsporter
om judo regler
hur man använder bilkapning försvar flyttar med Krav Maga
hur man blir en kung fu- instruktör
hur man gör en Hapkido kick försvar mot ett rakt slag
Bokken tips
hur man gör upp och ner stroke för tai chi