ideell bidrag för dojo kampsporter

ideell bidrag för dojo kampsporter

Dojo kampsport , eller studier och praktik av traditionella bekämpa konst i ett specificerat utbildningscentrum , står för ungefär hälften av alla konster bevilja intäkterna fördelas av USA Martial Arts Foundation . Generellt genom mindre lokala och regionala konstkommissionerna och stiftelser fitness , dessa medel nå ideell dojos av alla sorter varje år

Historia

När det gäller studier av kampsport i Amerika , från japanska till kinesiska traditioner , har majoriteten av finansieringen historiskt getts på en privat givare basis. Särskilt i större städer , där skolor kan nå det högsta antalet studenter har visat resultat av förbättrade förtroende , disciplin och självkänsla bland unga vuxna som bevis för att fördelarna med att öva kampsport . Medan traditionellt skolor och dojo var ansvariga för deras egen finansiering , moderna kampsportare och utövare de lyckliga arvtagare av en filantropisk system där kämpar dojos kan få ekonomiskt stöd som de behöver .

starta lokala

När forskning och ansöker om ideella dojo bidrag , är den bästa strategin att inleda forskning på lokal nivå . Varje stat i USA är hem för hela delstaten och regionala konstkommissionerna som fungerar som distributörer av statliga donerade-fonder . Traditionellt inriktad visuella , litterära , och artister har vissa konstkommissionerna varit känd för att donera pengar till ideella kampsporter skolor . I delstaten North Carolina , till exempel , har en dojo har möjlighet att ansöka om en årlig Community Arts Grant från North Carolina Kulturrådet i ytterligare till den regionala Artist Project Grant erbjuds av många lokala kulturhus i hela staten .

federala bidrag

Ansvarig för distribution och utveckling av över en miljard dollar i konst finansiering varje år erbjuder National Endowment for the Arts konsekvent samfundet Konstnärsnämnden på sin regering hemsida . Utöver direkta finansieringsmöjligheter från NEA , det finns också många gemenskap Konstnärsnämnden som varje år från den federala regeringen att leverera finansiering för samhällsengagemang och " efter-skolan " som tillhandahålls av dojos . För mer information, underteckna Grants . gov dagliga nyhetsbrev för konstant federala bidrag inlägg .

Privata stiftelser

Kanske det bästa alternativet för ideella dojos , privata stiftelser fungera som institutioner som tar emot och regrant medel i enlighet med sitt uppdrag . Dessa medel är i allmänhet höjas eller donerade privat av en styrelse med sponsorer och filantroper som sedan distribuerar egna storlekar bevilja belopp som bygger på de specifika behoven i varje välgörare . Till skillnad från federala och lokala bidrag måste en stiftelse inte bevilja sista ansökningsdag och är ytterst en privat överenskommelse mellan en ideell organisation och stiftelsen . Enligt den online -databas finns på FoundationCenter. org finns det för närvarande mer än en miljon stiftelser distribuera stora fonder i USA .

ansöker om bidrag

Den vanligaste metoden bland för forskning och ansöka om bidrag är att avsätta en fast anställd personal-medlem som ett bidrag författare . Om dojon är för liten för detta steg , är ett annat vanligt att hyra en bevilja författare som sedan fyller i alla nödvändiga blanketter och lakan budget som krävs av varje bidrag . Denna person kommer också normalt skriva den viktigaste delen av ansökan : Bidraget berättelsen . Här är där organisationen gör sin sak för att bevilja medel , med hänvisning till alla drabbade samhällen , fakta och siffror till överlåtaren . Om din dojo inte har råd att betala de tjänster av ett bidrag författare , så kanske det bästa beslutet är att rulla upp ärmarna och göra forskningen och skriva själv . Tänk dock bevilja ansökningar tenderar att vara noggrann , och måste läsas och åter läsa med ett stort öga för detaljer för att göra vissa du är berättigad och kan leverera alla nödvändiga siffror .


Relaterade artiklar


hur perfekt capoeira flyttar
hur man gör en tummen och pekfingret snurra med karatepinnar
hur man gör en två - arm axel kasta i judo
hur man gör en extern halvmåne kick
hur man kan sträcka innan karate sessioner
hur man undkommer en katate Dori i Iwama Ryu aikido
hur kroppen punsch i Muay Thai boxning
Hur får man en svart bälte i karate
hur man kan sträcka efter en sambo klass
hur man ger ut en front choke håll