kampsport övningar kunna praktiseras i hemmet

kampsport övningar kunna praktiseras i hemmet

Martial Arts är forntida tekniker avsedda för självförsvar och inre styrka . De flesta kampsporter utövas i stora områden som kallas dojos . Men för tider då kampsport måste utövas i hemmet , hittar ett område som ger dig ett komplett utbud av rörelse , som ett tomt garage eller stort, högt i tak källaren . Om du har en öppen gård , kan detta också vara ett bra område att träna kampsport om vädret inte är dåligt

heter

Korrekt ämnen är en av de viktigaste aspekterna av kampsporter . De är grunden , och så ska läras tidigt . De är också den lättaste delen av kampsport att träna hemma , eftersom de inte kräver en stor mängd utrymme . Men ändå se till att du övar ämnen i ett område där du har ett komplett utbud av rörelse , eftersom vissa ämnen kräver att du förlänga dina armar och balansera på ett ben . Om du någonsin tappar balansen , vill du inte att ramla och bryta en lampa . Det bästa alternativet för att öva omständigheter hemma skulle antingen i ett ledigt rum som är praktiskt taget tom , eller en matta källare med högt i tak.

Strejker

När öva strejker , vare sig med armar eller ben , bör du ge dig själv lite mer utrymme än du skulle göra om du tränar ämnen . De flesta strejker kräver samtidig utfall eller steg framåt , så du bör inte ihop sig själv till en liten yta. Om du vill öva med en boxningssäck , hänga den i ett garage eller källare .

vapen

För avancerade kampsportare , kan vapen blir en del av rutinen. Om du väljer att bruka vapen hemma , du behöver mer utrymme än du kanske för andra former av praktik . Till exempel nunchaku fortsätta minst en fot längre än din normala strejk , så bara använda dem på ett ställe som ger dig mer än tillräckligt med hela kroppen rörelse . De flesta källare är för liten för vapen praktiken, men en tom garage kan det räcka med ( så länge ett garage dörröppnare inte tygla din rörelse ) . Det bästa alternativet för att öva med vapen är i en stor bakgård , helst som omges av ett staket .


Relaterade artiklar


hur man blir bekväm svängande en Escrima pinne
hur man gör en runt halsen 360 med karatepinnar
hur man gör Duan Chuan rutin i kung fu
samuraj svärd tekniker
hur man hittar golf videor
om självförsvar mot flera angripare
Kung fu tekniker utbildning
om filipino kniv slåss
hur man gör en hoppande front spark i kampsport
hur man använder dubbla ben attackerna i modern armé combatives