västra stridsteknik

västra stridsteknik

Västra kampkonsterna utvecklades från ett lapptäcke av germanska , keltiska och romerska anor . Vanligen uttrycks i bredsvärd , omfattade andra medlemmar i Europeiska arsenal av hillebard , poleaxe , muskotblomma , morgon-stjärna, båge och griparvävmaskiner . Studien och praktik i Västra kämpar metoder finns tillgängliga för den moderna jaktplan

Välja ett vapen

Tack vare Internet-resurser och kampsport konst kataloger , Västra bekämpa utövare har en uppsjö av vapen att välja mellan-från morgon -stjärniga och muskotblomma till bredsvärd . Vid köp från en krigisk eller överskott butik , uppmärksamma på att balansen i vapnet så att viktfördelningen möter i en jämn plats . Om du köper en poleaxe , testa flexibiliteten i axeln genom att plantera den " butt " av den stav på marken medan försiktigt böja huvudet för att möta det . Om axeln är alltför oflexibel , är chansen att det kommer att gå inom de första veckorna av praktiken .

svärdtekniker

Oavsett vilket svärd du väljer att specialisera sig på , de centrala tekniker för nästan alla västerländska skolor samma . Börja med att visualisera en angripare av din längd och bygga när du börjar din träning . Försök grundläggande overhead , ute och inne kroppsliga nedskärningar samtidigt som de viktiga områden av din motståndare : främst templet , hals , bron i näsan , revben , njurar , ljumske och skenben . Sword block är traditionellt avsedda att skydda dessa exakta områden genom att avleda och absorbera inkommande slag med "platt " i bladet .

Polearm Techniques

Övning växlar mellan defensiva och offensiva ståndpunkter . En offensiv hållning är att exponera den punkt eller kant poleaxe med den vassa ytan som syftar till att din stridande inför angrepp , du kommer att placeras med axeln längre innan du beredd att dragkraft . En defensiv hållning innebär placera "platt " på din hillebard eller poleaxe för att stoppa inkommande slag . Öva steg framåt när du stack så att utöka ditt vapen i en plötslig stöt , och sedan dra tillbaka och steg bakåt . Till skillnad från svärdet , är den primära funktionen för polearm att skära eller dragkraft snabbt igenom fiendens försvar . Öva upprepade gånger stack kniven i din polearm , stadigt ökande hastighet och styrka med upprepning .

Avancerade tekniker

Hitta en sparringpartner för din vapenträning . Detta innebär en samsyn mellan er båda att säkerhetsåtgärder under en fight . För detta steg är det rekommenderat att du använder en skum täckt hillebard eller svärd , till exempel personal utbildning Bo och " boken " som finns i kampsport kataloger . Även utan ett metallblad blotta kraft av din blåsa kan skada , och bör endast tillämpas i en kontrollerad miljö . Som ni prick , fokusera på din förmåga att " fånga " eller omdirigera din motståndares polearm eller svärd samtidigt som man trappar i en skiva till den inre kroppen . När du slåss mot en hillebard eller poleaxe , försök att fälla motståndarens axel under din axel när du steg in på ett svärd strejk . Om engagerande ett svärd-svingande motståndare , fokusera på att hålla din polearm utvidgas i en defensiv hållning för att hålla din stridande i schack , samtidigt som plötsliga och koncis stötar på buken . Som ni framsteg , fortfarande flitig med din praktik och innovativa som du experimentera , och det kommer inte att dröja länge innan du kommer att skriva tekniker själv .


Relaterade artiklar


hur att försvara sig mot en omvänd punsch med samuraj seiza teknik
hur man gör en kick taekwondo front
Shaolin kung fu övningar
hur du utför bakom ryggen bo personal tekniker
hur man gör en luften 180- graders backa - piercing kick i Taekwondo
om kali kniv slåss
hur det ska skydda mot en attack bakifrån
hur man ska utöva kampsport som är senior
hur man gör en axel veven i mixed martial arts
hur man utformar en kampsport gym hemma