vad är verbal judo ?

vad är verbal judo ?

Kärnan filosofi Judo är att använda energin i din motståndare , omdirigera den och besegra honom med hjälp av sin egen kraft . Denna filosofi sker i Verbal Judo programmet . Den lär att makten över orden , och veta deras inverkan , kan lyfta användaren till en starkare position

Definition

Verbal Judo är ett program som lär ut hur man använder ord för att erövra motståndare , men som dessa motståndare ? I fråga om Verbal Judo , motståndarna är rädda och irrationella människor som , utan Verbal Judo , kan inte motiveras med . Verbal Judo gör att du kan generera frivilligt följa dessa potentiellt farliga personer

målgrupp

Verbal Judo är inte avsedd för alla . sitt mål demografiska är poliser . Programmet är tänkt att främja säkerhet och för att användas som ett kraftfullt verktyg i sitt dagliga yrke .

Course

Den korta Kursen varar två dagar innan deltagarna examen . De får lära professionalism av ord , tillsammans med det taktiska sätt att anställa dem. Utbildningen kan fyllas i online .

Fördelar

Bortom dämpa irrationella människor och främja säkerhet, finns andra fördelar som förknippas med Verbal Judo . Enligt Verbal Judo har tekniken " makten att minska principalansvar kostymer , förbättra medborgarnas relationer och öka officer säkerhet. " Resonemanget bakom detta är att Verbal Judo är ickevåldslig och sprider ilska .

Historia

Detta program , skapad av Dr George Thomas , som tog sin doktorsexamen i engelska år 1972 vid University of Connecticut , började 1983 . Den har , sedan starten , lärde språkbruket gäller att sprida konflikter och förbättra säkerheten.


Relaterade artiklar


hur man använder budokaido i kampen
hur man kan kasta ett knä strejk
att försvara med käpp
västra stridsteknik
hur man gör vingen manövrar Chun offensiv
hur man gör JI tekniken i tai chi
hur man gör Sambo böjda armen uppifrån berget
hur man gör knä bar till knä låsa flytta Sambo kampsporter
hur man gör en strejk wrap armbåge combo i kampsport
hur man använder ett bälte som ett vapen i kampsport