vilket är bättre för hela kroppen utbildning eller split utbildning ?

vilket är bättre för hela kroppen utbildning eller split utbildning ?

Kampsporter utbildning förbereder dig att engagera hela kroppen . Vilken utbildning tillvägagångssätt , hela kroppen eller dela , det är bäst för dig beror på dina åtaganden i energi och tid. För en kampkonst med ett stort engagemang , är hela kroppen bättre . Skickliga lärare kan välja split utbildning

hela rörelsen

Full -body träning håller hela kroppen aktiva och rör sig , utveckla förmåga och smidighet i hela kroppen . Dessa rörelser förbereda dig för livet verksamhet och krigiska uppdrag konst som är beroende av handlingar med hela kroppen .

Styrka Position

En squat kräver en hög grad av kraft och energi i stående ställning som är stark för handling. Övningar såsom kettlebell rörelser stärka kroppen i standard aktiva positioner under ständig rörelse .

Focus

Full -body motion utvecklar hela din inriktning .

kroppsdel Energi

Split utbildare höja potent energi i en kroppsdel under isolering övningar . Utan de stora energi utgifter i en full kropp fungerar, gör det möjligt närma sig dem att begå energi till fokuserad verksamhet.

Vila

Eftersom varje kroppsdel är endast arbetat en till två gånger i veckan i ett isolerat utöva som biceps curls , har hela kroppen tillräckligt med tid att återhämta sig och bygga styrka .


Relaterade artiklar


hur man gör grundläggande bo personal strejker
Hur får man en svart bälte i karate
hur man gör Nunchuck handleden snurrar
hur man gör kung fu Crescent och rundsparkrelaterade
hur man kan kasta in en arm bar
hur man använder aikido för självförsvar
hur man kan öka hastigheten och noggrannheten av sparkar i Taekwondo
hur man gör Wing Chun defensiva manövrar
nära bekämpa utbildning tekniker
hur man ska fastställa en kampsport skola