ficklampa stridsteknik

ficklampa stridsteknik

Slåss med en ficklampa är ungefär som att slåss med någon typ av små hårda vapen som en stafettpinne eller fladdermus , eftersom det kan svängas brutalt och snabbt skada eller inaktivera din angripare eller motståndare . Som med alla vapen som användes i ett slagsmål , det finns särskilda tekniker och stilar i slagsmål som kan användas för att göra din kamp mer framgångsrikt och dödliga när du landar blåser , gör en ficklampa , stor eller liten , en av de enda vapen du kan någonsin . behovet

Använda Light

De flesta ficklampor är mycket ljusa och detta bör användas till din fördel om i slagsmål med någon . Genom att vrida på ficklampan och lyser direkt in i deras ögon, kommer de flesta angripare vara förblindade eller åtminstone delvis förblindade av ljusstyrkan och har en svårare tid attackera dig . Du kommer också att kunna se sina attacker som kommer lättare eftersom de kommer vara upplysta av ljus och deras attacker blir mer tydliga . På detta sätt kommer du att ha övertaget i kampen mot ryggen eller åtminstone kunna komma undan mycket lättare .

Ljus och vapen

Genom att kombinera ljuset från ficklampan med annat vapen du har med dig eller med något du plocka upp när kampen börjar som kan tjäna som ett vapen , kommer du att kunna få den omedelbara övertaget på din motståndare. Genom att hålla ficklampan framför dig med ena handen och lysande den i din motståndares ögon , kommer han att förlora känslan av djup uppfattning och inte kunna attackera dig lika effektivt. Genom att inaktivera honom på detta sätt , kommer du att kunna slå först och avsluta kampen snabbt och effektivt.

Tillbaka på ficklampan som en klubba

Med större ficklampor , ljuset är ljusare och mer kraftfull och ficklampor är generellt tyngre på grund av sin storlek , en fördubbling som både en ljus och en klubba eller provisoriska bat . Shining ljuset i angriparens ögon kommer tillfälligt blind dem , speciellt om det är mörkt ute . Så snart ljuset i deras ögon och de anpassa sig till den , stänga av lampan och använda baksidan av ficklampan som en fladdermus , siktar på deras ansikte eller baksidan av huvudet . Gör detta snabbt och aggressivt och följa med en punch eller två från din fria hand . Sedan omedelbart tillbaka iväg och slå på ljuset igen , så att du alltid håller bättre syn och kontroll i kampen . Att göra detta för många gånger kan bryta ficklampan så se till att träffar marken stabilt så kampen kan avsluta snabbt .


Relaterade artiklar


vad är en bokken för ?
hur man kan kasta en sex tums punch
bästa självförsvar vapen
vilket är bättre för hela kroppen utbildning eller split utbildning ?
hur man ska utföra en Jeet Kune Do rakt blast
vad är meningen med karate bälten ?
hur man undviker attack och slå tillbaka
hur man gör capoeira akrobatik
hur man gör armen bar i Brasiliansk Jiu Jitsu
hur det ska skydda dig från en attack bakifrån .