gevär bajonett stridsteknik

gevär bajonett stridsteknik

Bajonetten tjänar två syften som vapen . kniven på slutet av ditt vapen kan fungera som ett svärd eller spjut , och rumpa av vapnet kan fungera som en klubb eller parera verktyg
Med dessa två delar av vapen i samband med varandra gör att du kan kämpa effektivt och överleva . Bajonett kämpar utmärker för nära håll mot när du inte har ammunition

offensiva tekniker

Marine Corps Handbook råder dig att anfalla fiendens hals med bajonetten 's Blade . Andra offensiva tekniker finns, men det yttersta målet innebär styckning eller sticka med kniven för att döda fienden .
Stå med vänster fot en kroppslängd före din högra fot . Håll geväret av lager med höger hand och handskyddet med vänster hand . Lås beståndet mot höften med höger underarm . Rikta spetsen på bladet på fiendens hals . Härifrån kan du dragkraft eller snedstreck . Target halsen , magen eller ljumsken med en dragkraft-något av dessa områden kommer att orsaka allvarliga eller livshotande skador . Att anfalla med rumpan , strejk horisontellt i fiendens tempel eller uppåt mot hakan . Du kan också dragkraft framåt med rumpan . Blunt force attacker skapa en öppning för en dödande strejk med kniven . Anfall magen kommer att orsaka fienden att exponera hans hals , och vice versa .

försvaret med bajonetten

En effektiv bajonett försvar innebär styra fiendens angrepp och sätta dig i stånd att återta initiativet i en kamp . Du kan parera med klingan eller block med lager av vapnet . För att parera , stå i den grundläggande hållning med ditt vapen låst mot höften . Rotera höfterna för att få bladet runt och kontakta mötande vapen . Du kan parera vänster eller höger. Om du vill blockera , generera rörelse med armarna och höll vapnet vinkelrätt mot angrepp . Till exempel blockera en vertikal attack med bajonett som hålls parallellt med marken. Generera rörelse av sköt armarna mot anfallande vapnet . För vänster och höger block , rotera höfterna och följer upp med en horisontell strejk med det bestånd eller snedstreck med kniven .

utdragen konflikt

Även om du ska avsluta en kamp snabbt och beslutsamt kan din fiende vara tillräckligt skicklig för att upprätthålla bekämpa . Varje attack och försvar ska strömma in i nästa . Till exempel kan en missad dragkraft leda till ett snedstreck , eller en rumpa strejk kan leda till en dundrande attack i ansiktet eller magen . Göra hela vapen som kan döda , inte bara bladet .


Relaterade artiklar


hur man använder tenkan i aikido kampsport
hur man gör en aikido lås omvänd huvud
hur man köper sais
hur man hittar en bra MMA gym
hur man gör en snurrande ås hand hugga i kampsport
hur man gör en Duan Chuan rutin i kung fu
hur unsheath / dra ett svärd
hur man gör en omvänd fotled lås i mixed martial arts
hur man gör en kula kick i Taekwondo
hur man gör blandade kampsporter borrar