hur du väljer ett flygande golf skiva

hur du väljer ett flygande golf skiva

Disc golf , eller " flygande golf "är en omåttligt populära tidsfördriv . Det har många av samma regler och utmaningar som traditionell golf . Skillnaden är att istället för klubbor och bollar , är Frisbees kastas på korgar . Mycket av fikonspråk är densamma och strategier är likartade. Precis som i golf med en bra uppsättning klubbor kan göra en dramatisk skillnad i frisbee golf du måste ha rätt uppsättning skivor för att vara konkurrenskraftiga

Du behöver : .
sportaffär
.


1 .
Hitta en sportaffär i ditt grannskap . De flesta stora sportartiklar butiker genomför nu ett anständigt urval av flygande skivor discgolf att välja mellan.
2.
Beställ skivor direkt från proffsen på Professional Disc Golf Association (se Resurser nedan) . Ingen vet mer om frisbee golf än de här killarna.
3.
Välj ut ett par av kraftig, stadig skivor om du bara komma in i idrotten. En förare, en mid-range och en putter bör räcka för de flesta nybörjare.
4.
Leta efter stabilitet i en drivrutin. Leta efter orden stabil, oförändrad eller rakt på skivan. Dessa är perfekta för nybörjare eftersom de är konstruerade för att flyga rakt och långt och är tänkta att ta hänsyn till smärre brister i din teknik.
5.
Välj ut en putter eller nära håll skiva som är utformad för nya spelare. Putters kan vara hård eller mjuk och av olika tjocklek. Fråga efter en som är tänkt att "fastna" när den träffar kedjor på korgen.
6.
Utöka ditt val av skivor som din kompetensnivån förbättras. Det finns skivor ute för nästan alla tänkbara slag . Vissa skivor är konstruerade för att bryta höger medan andra paus till vänster, kan vissa rulle för långa avstånd, och vissa är bättre i blåsiga förhållanden .
7 .
Tänk vilken typ av hinder och utmaningar du kommer att ställas inför på skivan golfbanan . Om kursen har svårt vattenhinder , till exempel, kan du överväga en flygande skiva som också flyter för lättare åtkomst .
8 .
Välj en flygande golf skiva som gör ett uttalande om dig . Du kan få skivor i en mängd olika färger och med många olika mönster och logotyper .
9 .
Välj en skiva som är lätt att skilja från andra . Spelet är oftast spelas i grupper , och kurser kan bli riktigt trångt på trevliga dagar .

tips och varningar


 • alltid välja en skiva i ljusa färger så att du kan hitta den i högt gräs , träd och i vattnet .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kasta ett knä spark i kampsport
  Hur man väljer en kampsport dojo
  hur du utför en haka jab
  hur man får bättre på att bekämpa
  hur man håller en Bokken
  hur man försvara sig mot en kniv hugg med ätpinnar som ett vapen i Hapkido
  hur man gör foten sopa flytta med avancerade grepp i Sambo kampsporter
  hur man gör en Bokken slida
  hur man använder ett par av de högre revisionsorganen för att blockera och avväpna en angripare med hjälp av ett bo personal
  hur man anta att ridning inriktning soo Bahk göra