hur du väljer ett flygande påse Disc Golf

hur du väljer ett flygande påse Disc Golf

Flying Disc Golf liknar golf i att kurserna består av en serie av "hål " i olika längder och layouter . Kurser har ett nominellt som du försöker nå med landning skivor inuti korgar i ett visst antal kast . Använd en väska discgolf att bära den uppsättning av skivor runt banan

Du behöver : .
Set av skivor
Golfbag .


1 .
Besök Professional Disc Golf Association hemsida för deras online- Pro Shop (se Resurser nedan) . De har några av de bästa varor överallt . Pejlingsutrustning Disc Golf på mindre orter kan vara svårt .
2 .
lämna plats i väskan för att utöka ditt set. Även om du får bara använda tre skivor nu , på vägen du kan bestämma att du vill att alla de speciella skivor , så välj en väska som kan rymma dem .
3 .
Välj en skiva golfbag som har en sida ficka för en vattenflaska och en plats att ta upp andra frågor , såsom bilnycklar och din mobiltelefon . Det är viktigt att stanna hydrerade medan du spelar.
4 .
Välj en väska med en extern krok för en handduk . Under uppspelning skivor blir ofta smutsiga och /eller våt och kräver frotté av innan en ordentlig kast.
5 .
Betrakta en väska med handtag och hjul om du kommer att spendera många timmar på kurs . Detta kommer att minska belastningen att bära väskan med dig .
6 .
Välj en skiva golfbag som passar din nivå spela . Om du bara använder tre flygande skivor finns det ingen mening att köpa en enorm , tung väska . Välj en som är liten och lätt istället .

tips och varningar


 • frisbee golf är vanligtvis kallas discgolf , frisbeegolf eller Frolf .
 • Lär dig jargong och etikett av discgolf innan du sätter foten på kursen . Gillar golf , det finns regler som måste följas och artighet som bör följas .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kasta kunai knivar & shurikens
  hur man använder en visselpipa för självförsvar
  Hur man använder en taktisk ficklampa för självförsvar
  hur man använder en pad att träna kampsport
  hur man gör fånga tekniken i norra mantis kung fu
  hur man undervisar Hapkido
  hur man gör en front kick i karate
  hur man förbereder sinnet i kampsporter
  Vilka är kraven för att spela i Masters i golf ?
  hur massage vadmusklerna för kampsportare