hur du väljer flygande mål Disc Golf

hur du väljer flygande mål Disc Golf

Om du har letat efter en ny sport eller spel att spela som är roligt, avkopplande och kräver inte en massa pengar för utrustning eller lektioner, inte leta längre än frisbee golf. Discgolf kan spelas på en professionell kurs med korgar och lådor tee, eller du kan göra upp din egen kurs med utsedda mål

Du behöver:
Frisbees eller skivor


. 1.
Börja med att välja en startpunkt och hålla kursen Design i åtanke. Vanligtvis vill du avsluta nära där du började, så tänk på en sekvens av mål som leder dig i en cirkel.
2 .
Plocka mål som är väl synliga från tee och alla punkter längs vägen . Förlora ur sikte målet är en sammanfattning väg till frustration .
3 .
Plocka mål för enhetlig storlek och form om du är nybörjare . Detta hjälper dig att finslipa dina färdigheter , förbättra dina mål och förbereda dig för att kasta på korgar på yrkesinriktade kurser .
4 .
variera längden på varje hål som du skapar . Liksom traditionell golfbanor , skiva golfbanor har kort , medellång längd och långa hål med manskap i par tre , par fyra och par fem .
5 .
Plocka mål som vänja dig att hantera vanliga faror . Frisbeegolf kurser har ofta sjöar, dammar , floder , vägar , buskar , högt gräs och tjockt bestånd av träd som hinder . Du bör vänja sig vid att flyga omkring , genom och över dessa risker .
6 .
Välj inte rörliga mål . Även om detta kan säkert lägga till svårigheter och utmana i spelet , om en förordning kurs korgarna kommer att fastställas .
7 .
Kom säkerhet i åtanke. Kasta inte över hårt trafikerade vägar , eftersom en herrelös Frisbee kan orsaka en trafikolycka .
8 .
köpa eller göra en frisbee golf korg som du kan använda att träna korta skott hemma i din bakgård .

tips och varningar


 • Om du gör upp din egen kurs och utse dina egna mål , vara omtänksam mot andra. Ett olydigt frisbee kan skada någon .
 • Välj mål som är stadig. Om du måste använda ett träd för ett mål , enda syftet med mogna , starka träd . Unga träd kan skadas om upprepade gånger slog med tunga flygande skivor .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en sax sopa från vakten position i Jiu Jitsu
  hur man gör en kung fu kick halvmåne och rundsparkrelaterade
  hur man använder en kort pinne i modern armé combatives
  hur man använder bly hand i Jeet Kune Do
  hur man använder Mae ukemi i aikido kampsport
  hur man använder Combat Sambo tekniker
  hur man gör LiU tekniken i tai chi
  hur man blir en taekwondo instruktör
  hur man kan bryta brädor med fart bryta
  Ba Gua Zhang tekniker