hur man bygger kampsporter träningsredskap av trä

hur man bygger kampsporter träningsredskap av trä

Träning i hemmet kan vara ett perfekt komplement för både nybörjaren och den avancerade kampkonst . Oavsett om din praktik innehåller inslag av koreanska , japanska eller kinesiska kampsporter , kan de grundläggande ståndpunkter , strejker och block av alla skolor skall utövas med detta set bakgård utbildning

Du behöver : .
Tree minst 24 meter i höjd och två meter i diameter .
Tre förskurna längder av 12-fots två och fyra .
Fyra förskurna längder på 1 1/2-foot två och fyra .
Fyra förskurna längder på 1 1/2-foot fyra -för- fyra .
12 sex-tums spik spik .
Hammer.
Rep eller tjock sladd hampa .
Gerings-box eller bord såg .
Stege.
Borra pistol med pilot huvud .


1 .
Välj ett träd med tillräcklig höjd och tjocklek för byggnation . Kontrollera att det finns en tydlig väg minst 12 meter i en viss vinkel från trädet där du kommer att börja bygga .
2 .
Ställ stege vid foten av trädet och plats den första 12- fots längd två och fyra på önskad höjd . Övriga vikten av plankan på en stegpinne stege och tryck breda delen av plankan jäms med träd vid plankan slut . Besluta om en tillfredsställande höjd ( oftast 12 till 16 fot) och spika planka till trädet med fyra sex-tums spik spik .
3 .
Upprepa steg på andra sidan av träd , vilket gör vissa att sätta på samma höjd . När du bestämmer din placering , se till att vinkeln på plankan för att utöka den motsatta änden och hålla plankor från att vara exakt parallellt . När du är klar , kommer du att ha två 12-fots längder av två-för- fyra hängas horisontellt på önskad höjd vid en 10-till 20-graders vinkel .
4 .
Flytta stegen till motsatt sida av virket och mät avståndet mellan de två plankorna . Använda en mitra-box eller bord såg , skära din sista längd av 12- fots två och fyra att fylla detta gap och hammare det mellan de exponerade två ändarna med två sex-tums spik spik i varje ände ( lotsning av ett hål med borra pistol vid behov ) .
5 .
Gå längs vardera av de två 12-fots bräder och borra åtta hål med spridda tre fot mellanrum . Gör detta genom att borra ett hål i den bortre änden av en planka och borra ytterligare tre hål var tredje meter . Åtgärd 18 inches i på den motsatta planka och göra samma sak , borrning var tredje meter tills du kommer till trädet . Du kommer att vara kvar med totalt åtta hål , var och en som inträffar 18 inches från nästa , utan två hål fångas upp . Nästa , borra liknande hål i den övre delen av alla dina åtta förskurna 1 u00BD-fots längder .
6 .
Kör rep eller hållbara hampa rep från varje 1 u00BD ;-fots längd till motsvarande hål i de allmänna 12-fots plankor , var noga med att växla upp ordningen på tunnare två och fyra från tjockare fyra -för- fyra .
7 .
testa hållbarheten av konstruktionen genom att försiktigt dra på varje 1 u00BD-fot praxis mål och börja stansning och slingrande var och en . Du har nu en utomhus utbildning studio för både vapen och givmild kampsporter praktiken : bara trycka en mål och förbereda ett block eller dodge eftersom det kommer svänga tillbaka mot dig . Hit and dodge alla åtta samtidigt och du kommer verkligen bli en imponerande motståndare .

tips och varningar


Var
 • försiktig vid tillämpning av starka kraften med olika metoder mål . En fortkörning planka av trä , i synnerhet de fyra -för- fyra , kan orsaka viss muskel ömhet vid stötar.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en Hapkido kick försvar mot ett rakt slag
  hur du utför bakom ryggen bo personal tekniker
  hur du utför usetsu i Ninjutsu
  hur att försvara sig mot en skjorta tag i Tai Chi Chuan
  hur man gör shuto Mawashi uke i karate
  Nunchuck instruktioner
  hur man gör en tumme snurra kasta med karatepinnar
  hemliga tips till kampsport självförsvar
  hur man gör nybörjaren wushu
  hur du utför en grundläggande ben triangel