hur man får i form för frisbee golf

hur man får i form för frisbee golf

Flying Disc Golf är ett roligt tidsfördriv som hela familjen kan njuta av tillsammans . Men att spela konkurrenskraftigt , måste du komma i tillräckligt bra form för att klara långa dagar på kursen under flera dagar turneringar i potentiellt negativa klimat
1 .
Stretch innan du börjar dina övningar . Sträck alla stora muskler i ben, rygg , armar och skuldror , eftersom dessa kommer att vara de du använder när du spelar den flygande kursen discgolf . Håll varje stretch i minst 30 sekunder och upprepa sedan .
2 .
Börja gå . Walking flera miles om dagen är ett bra sätt att villkoret dig till krav och takten i frisbee golf . Walk upp så ofta du kan . Detta kommer att påverka dina ben och lungor och vänja dig till terräng som är vanligt på många kurser discgolf .
3 .
Cykla eller gå på spinning på gymmet . Spinning bränner många kalorier medan du arbetar den största muskelgrupperna i kroppen . Det bygger också uthållighet och koncentration .
4 .
Simma längder . Simning är ett perfekt sätt att komma i form för frisbee golf , eftersom det fungerar på armar och axlar du vill använda för att kasta skivan samtidigt som en träning för hela kroppen .
5 .
Ät en sund och balanserad kost som innehåller mycket fiber och låg fetthalt . Vad du äter och när är lika viktigt som att få regelbunden motion.

tips och varningar


 • Gear träningen mot uthållighet och uthållighet snarare än snabba övningar .
 • Rådgör med din läkare innan du påbörjar något träningsprogram , speciellt om det har varit en lång tid sedan du utövas regelbundet .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en aikido huvudet träffar
  hur man bygger kampsporter träningsredskap av trä
  hur man gör en säker aikido framåt rulle
  hur du utför en front kick ben krok i soo Bahk göra
  om chi - gong övningar och rörelser
  hur man gör skuldra vid skuldra kasta med karatepinnar
  hur man gör en bakåtvolt från en vägg
  hur man gör en Ginga i capoeira
  qigong övningar för lång livslängd & god hälsa
  hur man gör en krigslist attack med sparkar combo med enad bekämpa stil