hur man fly från en kniv attack

hur man fly från en kniv attack

Mycket farligt och sällan förutses , en plötslig attack från en kniv-svingande motståndare kan vara en mardrömslik situation . Men med lite list och klart tänkande , kommer du att ha förmåga till både förbereda dig för fysiska övergrepp och psykiskt beväpna dig för ett effektivt självförsvar svar . Kom ihåg : . det viktigast i alla stridssituationer är din överlevnad , och många aggressiva situationer kan mildras genom att plantera ett knä eller fot i din angriparens ljumske innan du kör iväg
1 .
lägga så mycket avstånd som möjligt mellan dig och din angriparens vapen . Säkerhetskopiera från din motståndare och utnyttja närliggande föremål för att antingen beväpna dig eller blockera vägen mellan dig och din angripare .
2 .
Sparka helst din angripare närmar att hålla honom vid en avstånd , se till att inte tappa balansen eller tänjer på någon punkt. Försök en plötslig kick till ljumsken så snart som möjligt-oavsett kön på din angripare-och springa iväg om det blåser ansluter .
3 .
Förbered dig för en avgift från din angripare . Leta efter varje utgång och fysiskt förbereda sig på att köra när du har en fri möjlighet . Om du har muskotblomma eller annat vapen tillgängliga ( bilnycklarna kan också fungera om de tillämpas mellan knogarna ) mentalt lokalisera den och svinga den i så diskret sätt som möjligt .
4 .
Försök tala din motståndare ner, och sa till honom att du menar honom något ont , att han kan stoppa sin olagliga handling nu , att du ber om ursäkt för eventuella klagomål , att du skall ge honom dina pengar , etc. Tänk på att de flesta attacker med ett vapen görs av individer i ett desperat och /eller skadliga tänkesätt som kan vara ogenomtränglig för kommunikation .
5 .
falla till marken om din motståndare avgifter och kör fram till en 45- graders vinkel till vänster eller höger om din motståndare . Gör för utgången och köra mot en folksamling eller offentliga rummet utan att stanna .
6 .
Face din motståndare i hand till hand bekämpa . Fysiskt avleda deras kniv hand med en kick eller läglig fällan med fria händer , tillämpar ett företag slå, sparka eller muskotblomma attack i ansiktet , skrevet eller andra vitala plats . Avväpna din motståndare genom slående sin hand mot en hård yta eller tillämpa kraft till handleden , och leverera så försvagande ett slag som du kan ge dig tid att springa iväg . Obs : denna taktik är en sista utväg och kan bara gått att använda ren koncentration och intuition , helst med hjälp av erfarenhet och kompetens

tips och varningar


 • . Det är allmänt önskvärt att alla individer-framför allt kvinnor-få en grundläggande utbildning i självförsvar . Om du är orolig för potentiell fara för dig eller kan förutse någon våldsam möter , kontakta polisen och omedelbart söka hjälp brottsbekämpning.


 • Relaterade artiklar


  hur man utvecklar chi Tyskland färdigheter
  hur man använder försvaret framåt knivhugg i Krav Maga
  hur du kan tjäna en Jiu Jitsu svart bälte i kampsport
  reparation Switchblade knivar
  om MMA
  hur man använder en fläkt för att försvara sig mot en kniv dragkraft i Hapkido
  hur du kan tjäna en Krav Maga svart bälte
  hur man blir en kampsport instruktör
  hur man undviker ett slag i kickboxning
  hur man gör Hapkido försvar björnkram