hur man förbereder för en kampsport bälte test

hur man förbereder för en kampsport bälte test

Att uppnå bälten i kampsport innebär en studerande progression till nästa nivå. Medan vissa anser dem tomma symboler , för många andra är de betraktas som viktiga milstolpar , eller åtminstone som vägvisare för att guida dig på din resa för att nå det slutliga målet att uppnå ett svart bälte . Oavsett om du gillar dem eller inte , om du kommer att testas för ett bälte i kampsport , är det bäst att vara beredd

Du behöver :
Brass-hamrade Mekuginuki eller PEG-bort verktyg
Icke-stål hammare och splint .
Disponibel tvättlapp .
4 tum x 4 tum x 1inch träkloss .


1 .
Många skolor bedriver sin bälte tester framför ganska stora skaror av studiekamrater , vänner och familjemedlemmar som har ihop för att titta på och stödja . Publiken faktor , tillsammans med den press vi alla känner när som helst står vi inför ett prov kan få överraskande effekter på oss .

Saker vi normalt vet vi plötsligt kämpar för att minnas. Saker vi kan normalt inte blir svårare . Om du testar för din nästa kampsport bälte du vill lära dig alla de former och tekniker du kommer att testas på bakåt och framåt.

praktiken tills det blir andra natur och du kan göra det utan att tänka på det . Det är inte roligt att röra upp framför dina instruktörer , vänner familj och kamrater-i synnerhet om något man kunde göra mycket väl i klass dagen innan

Det finns många okända variabler i en kampsport . test . Du kan skära ner på den procentandel av att veta alla dina tekniker .
2 .
Det är vanligt i många kampsporter skolor att sätta eleverna i stor fysiska påtryckningar under bältet tester . Denna ytterligare utmaningar studenten , men också simulerar de villkor som man kan möta om man faktiskt utför de tekniker i en stridssituation.

Du kanske fullt kapabla att köra din bildas efter några avslappnad stretching och skogsarbete upp . Men hur ska du göra efter två hundra sit- ups, hundra armhävningar och hoppa rep i fem minuter ?

Under de veckor som ledde fram till testet du vill öka din kondition och göra lite styrka konditionering . Kampsporter bälte tester bör inte vara lätt . De bör testa din kropp och ditt sinne . Träna din kropp , äta gott , få gott om sömn och vara redo .
3 .
igenom allt du har lärt dig fram till detta test . Många kampsporter skolor att hålla dig ansvarig inte bara för vad du har lärt mellan din senaste bälte och detta nästa , men för allt du har lärt dig hittills . Visst du har fått din nya form ner , och du vet det första paret formulär som du lärt två år sedan mycket bra , men hur är det mitt sätt ?

Granska allt och arbetar under antagandet att du kommer testas på allt.

tips och varningar


 • Kom tidigt för test och börja stretching . Var utvilad , med din uniform rengöras , pressade och fläckfri .
 • Se till att du äter tillräckligt för att stödja dig genom din test , men inte så mycket att du tyngs ned . Och vara säker och äta gott nog på förhand att din mat har smält . Det sista du vill är att känna mig illamående i första minuten när din instruktör börjar saker med hundra jumping jacks .


 • Relaterade artiklar


  hur man blir en Kendo instruktör
  hur man ska vara en aktiv nedre halvan vakt fighter
  hur man använder båge former i kampsport
  hur man gör en knuff sopa i mixed martial arts
  hur man gör en Muay Thai huggande armbåge
  historia Tai Chi Chuan
  hur man blir en Shaolin munk
  hur man får redo att konkurrera i en grappling och brottning turnering
  hur man lär sig karate online
  hur man klär sig för Taekwondo