hur man gör en yxkastning mål

hur man gör en yxkastning mål

Betydligt större än de sorter att kasta knivar och Shuriken används av de flesta kampsportare är att kasta yxa bäst lärt sig genom praktisk erfarenhet . Genom att utforma din egen praktik mål för dagligt bruk , kan du tillåta dig själv tid att utveckla dina kunskaper samtidigt som experimenterar med stil och teknik

Du behöver : .
10- tums bult med matchande mutter och bricka
. 2 10-tums insatser .
8- tums-till -10-tums cross-delad trädstam .
2 6-fots post balkar med kanter körning vinklar .
3- fots planka ( 2 av 8) .
Hammer.
Borra pistol med u00BD-tums pilot huvud .
Rep eller hampa rep .
Att kasta yxa .


1 .
Survey det område där du planerar att bygga ditt mål . Se till att marken är nivån i en 3-av -3-fots radie för att driva tjänsten balkar . Gå ett avstånd av 10 steg ut från målområdet för att du kommer att ha tillräckligt utrymme för att kasta , och markera avståndet .
2 .
Hammer din första 6-fot efter bjälken i ditt Målet rymden och se till att placera punkten i tjänst vid en 45-graders vinkel ner i marken . Hammer efter två fötter i marken eller tills robust .
3 .
Åtgärd 3 meter åt sidan och placera den andra 6-fots inlägg i ett korsvis mönster med den första . Placera den andra inlägg direkt bakom den första och hammare det på motsvarande 45- graders vinkel tills de två inläggen är helt symmetriska i höjd . Om detta har gjorts korrekt, kommer dina två inlägg nu likna en X -form .
4 .
Borra ett testhål ca u00BD-tums bredd direkt där de två inlägget balkar korsar varandra. Du kommer nu att ha ett hål borrat genom båda inlägget balkar direkt i centrum av din X form . Sätt en 10- tums bult i hålet och fäst motsatt sida med en matchande mutter och bricka och dra åt muttern med en skiftnyckel tills båda inlägget balkar är tätt knutna tillsammans .
5 .
Hammer två 10-tums insatserna i de två " armar " på din X- formad inlägg på en höjd av 4 meter från marken . Kör varje insats tills den når ett 2-tums djup in i träet , tills robust eller . Placera 3-fots programpunkt i snitt 2-av -8 timmer på toppen av insatserna och placera den så att den balanserar mot mitten .
6 .
Vila trunk ovanpå plankan. Ytterligare säkra stammen med sladden genom att linda kanterna på stammen med repet tills den sitter bunden till inlägget balkar . Testa robusthet i din målgrupp genom ett lätt kraft från front och sidor . Görs på rätt sätt , kommer ditt mål nu att en ståndaktig och konsekvent tillförlitlig för att ta yxan blåser .
7 .
Stå framför ditt mål är " ansikte " och gå tio steg ut . Markera det här stället i marken med en rak linje : det här kommer att vara din början praktiken avstånd . Testa kasta yxa från detta avstånd , att gradvis öka stegen mellan dig och ditt mål tills det går att kasta från tjugofem eller fler steg .

tips och varningar


 • Det finns ett antal metoder mål finns att köpa på Internet , eller för hem konstruktion . Dessa i allmänhet endast varar ett antal dagar eller en vecka tills de är riven efter användning . Denna metod erbjuder ett traditionellt keltiskt metod för att konstruera en kasta mål som kommer att pågå i flera år .


 • Relaterade artiklar


  Kung Fu Fighting tekniker
  hur man kan nå den inre benet hållning i kung fu
  hur man gör fly björnkram i brasilianska ju-jutsu
  hur man gör upp och ner strejker nunchuck
  historia koreanska kampsporter
  hur man gör Hapkido overhand kniv försvar
  hur man gör Headlock fånga tekniken i norra mantis kung fu
  hur man ska bekämpa hantlangare
  hur man kan se sportevenemang sambo
  hur man ska utföra en flygande side kick i kvinnors kickboxning