hur man gör ett mål för yxkastning

hur man gör ett mål för yxkastning

Medfödd skiljer sig från de sorter att kasta knivar och Shuriken är skrymmande kastar yxan bäst lärt sig genom praktisk erfarenhet . Genom att forma din egen mål och som sysselsätter en daglig praxis regim kan du tillåta dig själv tid att gradvis utveckla din skicklighet som du experimentera med teknik och stil . Kom ihåg : räkna med en inlärningskurva. När det gäller skytte och konsten att kasta , rutiner och mer övning ger färdighet

Du behöver :
8- till -10-tums cross-delad trädstam .
2 6-fots post balkar med kanter körning vinklar .
3- fots planka av 2-av -8 .
10- tums bult med matchande mutter och bricka .
2 10-tums insatser .
Hammer.
Borra pistol med u00BD-tums pilot huvud .
Rep eller hampa rep .
Att kasta yxa .


1 .
Bedöm området där du tänker på att bygga ditt mål . Se till att marken är även i utrymme på minst en 3- av -3-fot -området . Markera ett avstånd av 10 steg i en riktning så att du kommer att ha plats för att kasta .
2 .
Placera en 6-fot efter bjälken i ditt angivna mål rymden , placera kanten på en 45- graders vinkel mot marken och hamra efter 2 fötter i marken eller tills robust . Placera den andra 6-fots post på en 3- fot intervall korsvis , och direkt bakom fast posten . Hammer den på en liknande 45- graders vinkel tills posten har nått en symmetrisk djup och är robust . Du kommer nu att ha både inlägg satsat i marken i ett X -form .
3 .
Borra en halv tum hål direkt där de två post strålar korsar varandra och bind fast den inlägg tillsammans som du göra det . Du kommer nu att ha ett preliminärt hål direkt i centrum av din X -form . Sätt i en 10- tums bult i klyftan och säkra den motsatta sidan med en mutter och bricka . Dra åt muttern med en skiftnyckel tills inlägget balkar är tätt åtdragna.
4 .
Hammer två 10-tums insatserna i de två översta grenarna av X- formad inlägg på en höjd av 4 fötter . Sink varje insats minst 2 inches in i träet . Vila tre fot programpunkt i 2-av -8 på Stakes lång sätt och placera din trunk ovanpå plankan .
5 .
säkra ytterligare stammen om det är nödvändigt med sladd genom att linda den runt kanterna efter balkar tills den är ordentligt bunden . Testa robusthet i din målgrupp genom att skaka den med båda händerna , om du har gjort ditt jobb bra , kommer du inte att kunna flytta din målgrupp
6
Mark 10 steg ut från . där målet står inför och placera en linje på marken : detta kommer att bli din början praktik plats . Börja kasta yxa från detta avstånd , successivt öka avståndet tills du lyckas kasta från 20 eller fler steg .

tips och varningar


 • Även om det finns enklare och mindre tidskrävande alternativ när det gäller att bygga en varaktig kasta yxa mål kommer de flesta att sönderslitas efter en stadig halv veckas användning. Denna metod bygger på den traditionella keltiska metod att bygga kasta mål , och kommer att pågå i flera år .


 • Relaterade artiklar


  hur man tränar med en Wing Chun träsvärd
  hur man gör en höft kast i judo
  hur man gör jiu jitsu fly björnkram
  hur man gör kranen inriktning soo Bahk göra
  mma träningsmetoder
  hur man gör en aikido vrida handleden lås
  kickboxing övningar
  grundläggande bo personal tekniker
  hur man förebygger vanliga Taekwondo skador
  obeväpnad stridsteknik