hur man kan planera en golf turné i Cornwall och Dorset

hur man kan planera en golf turné i Cornwall och Dorset

Sydvästra England är hem för många fina golfbanor. Med kust och inland kurser, samt några av Storbritanniens finaste väder, ger detta område en perfekt inramning för lite utmanande och varierande golf. I synnerhet Dorset och Cornwall erbjuder fantastiska kurser och är bra län att de kan planera en golf tour. Här är hur
1.
Bestäm hur lång Golf Tour du vill planera. Minst 3-dagars tur rekommenderas. Men för att fullt ut uppleva golf i de två länen, en vecka till 10 dagar är nog bäst.
2.
Forskning vilka kurser du vill spela i Dorset. Gå till www. golfdorset. co. uk, där du hittar en lista över alla 32 kurser i Dorset. Genom att klicka på varje kurs hittar du en sammanfattning av kursen, och en länk till deras hemsida.
3.
Hitta vad kurser du skulle vilja spela i Cornwall. Gå till www. golfcornwall. co. uk, och upprepar steg 2.
4 .
planerar en rutt. När du har valt golfbanor som tilltalar dig , besluta i vilken ordning du vill spela dem . Det är bäst att planera en cirkulär rutt för att undvika att förlora tid i onödan reser . Om du har uthållighet , kan du spela mer än en kurs varje dag , eftersom många är ganska nära varandra .
5 .
Boka starttider i förväg . När du har bestämt vilka dagar du vill spela varje kurs på din lista , telefon dem i sin tur till-boka starttider . Greenfee varierar från u00EF u00BF u00A1 10 till runt u00EF u00BF u00A1 50 beroende på kursen.
6 .
Informera kursen om du kommer som en del av en stor grupp , eftersom många kurser erbjuder en grupp minskning .
7 .
Hitta och boka boende i förväg . Klicka på länken "boende " på någon av ovan nämnda webbplatser. Du hittar en lista med länkar till många olika typer av boende , från hotell till stugor .

tips och varningar


 • Om du spelar banor som inte är långt från varandra , kommer det att vara mindre krångel för att göra en bas i boende nås från alla kurser . Du kan resa till en ny kurs varje dag .
 • Kontrollera om eventuella lokala regler innan du tee- off på någon obekant kurser .
 • dra nytta av några av de traditionella mat som serveras i många klubbhus . Det är ofta bland de bästa i pubmat .
 • Kom ihåg att ta ett brev från din hemmaklubb bekräfta ditt handikapp .
 • Coastal kurser kan vara mycket blåsigt , även på sommaren . Kom ihåg att ta lämpliga vindtäta kläder .
 • Glöm inte att ta lämpliga kläder och utrustning . Byxor , en skjorta med krage och golfskor kommer att krävas på nästan varje kurs .


 • Relaterade artiklar


  typer av bälten i karate
  hur man blir en kampkonst
  hur det ska skydda mot kanten vapen med Krav Maga
  gröna bältet tekniker
  hur du utför hicho nokara i Ninjutsu
  vad är ursprunget till kickboxning ?
  hur man gör den främre spark i Kung Fu
  hur man tävla i Hapkido turneringar
  hur man tränar Kung Fu försvar mot ett rakt slag
  hur man gör en front kick