hur man köper en skiva golf mellanregistret skiva

hur man köper en skiva golf mellanregistret skiva

Att köpa en skiva golf mid -range skiva kräver väldigt lite förtänksamhet eller tid . Men få spelare att förstå värdet och nödvändigheten av att använda mellanstora skivor . Spelare som använder mellanstora skivor uppleva mer framgång med sina noggrannhet där avståndet är inte problemet
1

Plocka upp ett par Disc Golf tidningar som Disc Golf Magazine och Disc Golf World . Läs om discgolf och greppa en förståelse för olika typer och stilar av skivor i discgolf. Läs om varumärken, och se vilken som tilltalar dig.
2.
Gå till en webbplats på Internet som säljer utrustning discgolf. Discgolf. com, Discfly. com och disgolfworld. com är utmärkta webbplatser för att köpa en mid-range skiva.
3.
Gör en utflykt till Sports Authority, Copeland Sport eller sportartiklar affären och köpa din mid-range skiva personligen. På sportaffär, plocka upp en mid-range skiva och få en känsla för den i handen.
4.
Kolla in de olika varumärken som Discraft, Innova, Quest AT och Gateway. Se om du märker en skillnad mellan skivorna.

Tips och varningar


 • Vissa skivor är begränsad inom tillverkningsindustrin i hopp om de blir en samlarobjekt. För närvarande främjar Innova några mellanstora skivor med mängder begränsad till endast 50. När de säljs, det finns inte mer.
 • Några av de mest säljande skivorna är Destroyer, vrede, Roc, Valkyrie, Teebird och Odjuret.
 • Vissa mellanstora skivor fungerar bra med stora händer medan andra mid-range-skivor fungerar bra med små händer. Bulldog är en överdimensionerad mid-range skiva som är bra för större händer
 • skivor har fem egenskaper som hjälper dig att avgöra vilken som är bäst för dig-svårighet, hastighet, glida, hög hastighet stabilitet och låg hastighet stabilitet .
 • skivor "kompetensnivån anges med siffror. Ju högre siffra, desto mer kunskap krävs av betalaren. Nybörjare måste börja med lägre kompetens siffror.
 • Medan Bulldog är bra för förskott spelare, är Hawk perfekt för nybörjare.
 • Varje skiva reagerar annorlunda av hastighet eller vinklar. Den viktigaste punkten är att hitta den skiva som fungerar för dig. Stabilitet är alltid ett problem i discgolf. Om du hittar en skiva som är mycket stabil för dig, då hålla fast vid det mellanregistret skiva. Skivor är konstruerade att reagera på ett unikt sätt när de kastas i olika hastigheter eller vinklar. Det viktiga är att hitta den skiva som flyger bäst med din kast. Naturligtvis är utseendet eller färgen på skivan precis lika viktig i den meningen att bilden alltid spelar en roll i tävlingsidrott.


 • Relaterade artiklar


  hur man får snabbare reflexer
  hur man lär sig kung fu
  hur man skapar bo personal formulär
  kort fäktning tekniker
  hur man gör en låg spark på låret i MMA
  fjäril kniv tricks
  hur bur slåss
  hur man gör en ju-jutsu rulle
  hur man startar en karate efter skolan program
  hur man gör en Taekwondo hoppa och vända krok kick