hur man levererar en knockout punch

hur man levererar en knockout punch

Om du är i en position där du måste försvara dig , veta hur man ska leverera en knockout punch är viktigt . Om du vet hur du utför denna åtgärd , kommer du att eliminera behovet av en utökad konfrontation och kunna fly situationen så snart som möjligt . Att veta grunderna i en knockout punch är också bra om du vill bli en professionell fighter
1 .
Ta ett steg tillbaka med höger fot om du är högerhänt , vänster fot om vänsterhänt . Rikta tår att bakbenet något utåt så att den sitter i 45 graders vinkel . Försök att inte vara så uppenbart om att ta detta ställningstagande , eftersom du måste fånga din motståndare med överraskning för en knockout att hända .
2 .
få bekväm och böj knäna något. Låt din stansning arm ( den starkaste armen ) hänga löst till din sida , givmild . Om du knyter näven motståndaren vet att du planerar att utföra en offensiv satsning .
3 .
Vänta ett ögonblick när motståndaren har sin vakt och är minst misstänka av punsch-Till exempel när han vänder på huvudet för att titta på något , eller mitt i en mening om du talar . Presentera dig själv som en lugn , sansade , icke-hotande person om du verkligen vill fånga din fiende med överraskning.
4 .
knyter näven och kasta din punch med en uppåtriktad vinkel till motståndarens ansikte . Du måste vara snabb . Inte når upp alltför mycket eftersom det kommer att ge motståndaren tid att reagera . Swivel höger höft ( eller vänster om vänsterhänt ) fram emot att ge dig själv mer makt . Som din knytnäve går mot ansikte , bör det vrid inåt så att baksidan av din hand pekar uppåt .
5 .
Var noga med att följa upp när du kastar din punch , precis som du skulle om du kastade en baseboll . Din förmåga att faktiskt slå någon ut beror mest på hur stark du är fysiskt .
6 .
lämna situationen omedelbart och kalla på hjälp om du är i fara .

tips och varningar


 • Behandla dina knogar omedelbart med is , eftersom de kan vara svullna .
 • Försök inte att leverera en knockout punch till en motståndare tills du närvara vid en certifierad självförsvar klass och har gott om exempel från en instruktör .
 • Leverera en knockout punch kan få dig till allvarliga problem med lagen om det görs av fel skäl . Detta steg bör göras endast som ett sätt att försvara dig själv när i fara .


 • Relaterade artiklar


  hur man klär sig för aikido
  Hur man väljer en kampsport skola för ett barn
  hur man undervisar kickboxning för motion
  Muay Thai stridsteknik & övningar
  bo personal tips
  hur man gör aikido roterande kastar
  hur skick en kropp för UFC slåss
  hur man gör rear naked choke håll
  hur man gör en aikido axel droppe
  hur att försvara sig mot en kniv attack