hur man rengör sparring redskap

hur man rengör sparring redskap

Den sparring redskap som används i boxning , kampsport och MMA utsätts för svett , bakterier , virus och blod bland annat . Detta är inte tilltalande , men det är något som måste hanteras effektivt för att förhindra spridning av något som kan orsaka sjukdom eller sjukdom . Använd en effektiv metod för rengöring sparring redskap och genomföra detta som en del av en regelbunden rutin

Du behöver : .
antibakteriella och desinfekterande servetter
Antibakteriell och desinfektionsmedel spray .
Rena handdukar.
Tvål.
Blekmedel.
Munvatten .


1 .
Sprid ut dina redskap omedelbart efter att du använder det i ett område som blir bra cirkulation . Att låta redskap för att torka detta sätt i stället för fyllning det i en väska eller skåp förhindrar dålig lukt.
2 .
Torka någon skum skyddsutrustning efter sparring sessioner med en antibakteriell torka eller desinfektionsmedel som är speciellt framtagen för gym och atletiska använda .
3 .
Skölj munnen vakter genom att tvätta dem med tvål och vatten , sköljning och sedan låta dem ligga i blöt i munvatten i några minuter . Låt dem lufttorka , och då är de redo för nästa användning .
4 .
Tvätta någon duk eller tyg utrustning såsom boxlinda i tvättmaskinen med diskmedel och varmt vatten . Tillsätt lite blekmedel om tyget klarar det .
5 .
Använd en antibakteriell eller desinfektionsmedel spruta tillsammans med rena handdukar att torka av mattor , rep , golv och andra ytor i gymmet . Handdukarna bör förnyas tvättas i varmt vatten och blekmedel .


Relaterade artiklar


vad är ursprunget till kickboxning ?
hur man undkommer en hals ta tag i kampsport
hur du flyttar fötterna under en kamp
hur att försvara sig mot en choke med en Hapkido bo personal
hur man gör en front kick i Förenade bekämpa stil kampsporter
Hur man använder en Ninjutsu svärd
hur man ska utföra den öppna sopa vakten står i Jiu Jitsu
hur man kan sträcka på halsen för kampsporter
hur man använder sparkar i modern armé combatives
hur man gör sammanträdet kasta röra sig i Sambo kampsporter