hur man spelar frisbee golf på natten

hur man spelar frisbee golf på natten

Flying Disc Golf är ett avslappnat spel som kan spelas strikt för njutning , men det är också konkurrenskraftiga nog för att tillåta seriösa spelare spänningen i tävlingen . Du kan lägga till en twist till spelet och ramp utmaningen genom att spela den på natten

Du behöver : .
ficklampa
Bright , reflekterande klädsel.
Glow -in -the-dark skivan .


1 .
Köp en glöd-in-the-dark skivan . Det är för lätt att tappa en förordning skiva på natten .
2 .
Bär ficklampor med extra batterier . Även glöd-in-the -dark skivor kan fastna under något och undkomma din vision . Ficklampor hjälper dig att hitta dina skivor och hålla reda på de personer du spelar med .
3 .
Stå långt efter varje spelare som skivan är kastas . Den person som längst bort från korgen bör alltid kasta först så att andra kan stå i vägen för flygande skivor . Detta är helt avgörande på natten när du har en svår tid visuellt spåra skivorna .
4 .
Gör säkerhet din första prioritet . Inte klättra i träd eller gå i vattnet för att hämta skivor på natten . Spela aldrig ensam på natten . Alltid ha minst en kompis med dig , eller ännu bättre, spela i en stor grupp .
5 .
Bär ljusa , varselkläder så att andra kan se dig . Detta är ännu viktigare om du någonsin måste korsa en gata att gå från ett hål till nästa .
6 .
Lämna spriten hemma . Drick inte och spelar spelet på natten .
7 .
bilda sig en egen kurs i väl upplysta områden . Du kan välja dina egna mål och håll dig borta från sjaskiga områden som kan vara farlig efter mörkrets inbrott. Prata med stadens tjänstemän eller skiva representanter golf på hemorten om att ha lampor installeras på befintliga kurser.

tips och varningar


 • Många frisbee golfbanor finns i parker . Stadsparker ofta nära till solnedgången och du kan få ett citat om du är fångad i en park efter mörkrets inbrott.


 • Relaterade artiklar


  hur man anta att ridning inriktning soo Bahk göra
  hur man ska utföra flytten knä bar i Sambo kampsporter
  hur man fly från vakten i judo
  japanese andningsövningar
  hur man gör en säker aikido framåt rulle
  hur man gör BIU Jee i Wing Chun
  hur man gör en antenn twist
  hur man använder en stigande block i Koden Kan kampsporter
  hur man uppnår den sidomonterade i modern armé combatives
  hur man spelar gombae Paree