hur man stänger karate byxor

hur man stänger karate byxor

Den traditionella uniform som kampsportare kallas GI . Den grundläggande GI är en jacka med överlappande lock, löst sittande par byxor , och ett bälte som inte bara håller jackan stängd , men visar också rangen av karateka ( karate student ) . Ta på ett par karate GI byxor kan tyckas enkel, men dra dragsko till en punkt där det är hårt nog att hålla upp byxorna men lös nog för att bekvämt rörelse och andning är en teknik i sig
1 .
Justera dragsko så att det är ännu på båda sidor . Den dragsko på GI byxor går igenom byxan resår två gånger , så att den sveper en hel cirkel runt kroppen . Det skall införas vid sidan av byxan , går runt den främre , passerar genom en öppning på andra sidan och går runt ryggen till slutet hoppar ut samma öppning från där den började . Att ens upp ändarna , dra på den exponerade delen av strängen på motsatsen till byxan för att få lite slack och dra i snöret slut . Gå fram och tillbaka på båda sidor tills de är ännu .
2 .
Gör dragsko spända . Ändarna kommer ut från sidorna , rätt över höfterna , inte framifrån , som på träningsbyxor . Dra i ändarna rakt ut tills toppen av byxan känns bekvämt runt midjan . Dra båda ändar samtidigt för att hålla dem ännu .
3 .
Knyt snöre genom byxan slingan . Öglan är på framsidan av byxan , strax under mitten av dragsko Ribbing. Sätt ändarna på knytband i slingan och sedan knyta ihop dem . Karate innebär stora rörelser , är så dubbelknutar rekommenderas .

tips och varningar


 • Efter en hård karate träning kan din GI bli våt av svett och din dragsko kan fastna i Ribbing. Ta din byxa s midja i mitten av ryggen och ge det ett ryck bort från kroppen . Detta löser upp den våta knytband, så att du kan fly från din GI byxor .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör kung fu körnare tillbaka knytnäve
  hur man gör en snurrande ås hand hugga i kampsport
  hur man förbereder för Krav Maga
  hur man undervisar jiu jitsu
  hur man använder bly hand i Jeet Kune Do
  hur man undviker en thailändsk clinch i kickboxning
  hur man undervisar dig grundläggande övningar för wushu
  hur man gör mitt Fore- näve punch i Taekwondo
  karate vs wushu
  hur man gör armen bar i Brasiliansk Jiu Jitsu