hur man tränar frisbee golf kasttekniker

hur man tränar frisbee golf kasttekniker

Flying Disc Golf , som ofta kallas " discgolf "eller " Frisbeegolf " är att bli en het sport och underhållning trend . Bemästra kasttekniker i hjärtat av spelet kräver övning , tålamod och hängivenhet

Du behöver : .
flygande skivor Disc Golf
Korg med kedjor .

Grunderna


1 .
Sätt upp en korg att öva hemma eller hitta en kurs discgolf i din hemstad . En korg ska hängas upp på en stolpe och har kedjor som kommer ner och in mot mitten av korgen . För kurser nära dig och mönster korg, besök Professional Disc Golf Association webbplats (se Resurser nedan).
2.
Stå med fötterna ungefär axelbrett. Stå sidled med höfter och axlar i riktning mot korgen.
3.
Ta skivan över din kropp och bakom, hålla axlarna nivå. Vispa den framåt och släpp. Håll din hand och fingrar pekar mot ditt mål.
4.
Börja träna raka skott av olika avstånd. När du lärt dig att kasta rakt, långdistans skott och mycket noggrann kort skott nivå kan du gå vidare till mer komplicerade kasta tekniker, såsom att lära sig att få skivan att bryta till höger eller vänster.

Practice kasttekniker för olika avstånd


1.
Öva långskott först. Din första kastet, eller "utslag" kommer att bli lång. Du vill kasta för avstånd. Få en flygande start, eller åtminstone ta några korta steg till ditt kast för större avstånd.
2.
Öva medeldistans frisbee golf kasttekniker sekund. Din andra skott på korgen är den metod som sköt. Det kan fortfarande vara en lång skott beroende på längden av hålet och storleken på kursen, men det kommer inte kräva så mycket effekt som din tee skott. Du vill skapa en balans mellan längd och precision här för att få skivan så nära korgen som möjligt .
3 .
Avsluta med att öva puttar . I discgolf , puttar är den korta skott gjorda från nära håll som kräver kontroll och precision snarare än makt . är

tips och varningar


 • Discgolf spelas med speciella Frisbees , inte de som du förmodligen van att kasta runt i parken eller på stranden .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en Tang Soo Do grundläggande front kick
  hur man gör en Kimura lås från vakten ställning i grundläggande ju-jutsu
  samuraj stridsteknik
  hur man blir en Shaolin munk
  hur man gör Kokyu ho i aikido
  hur man förebygger vanliga aikido skador
  hur man gör en Bando fem punch Finger Death
  hur man kan se Krav Maga slåss
  hur man gör en aikido lås omvänd huvud
  sockerrör stridsteknik