japanese andningsövningar

japanese andningsövningar

Traditionell japansk andningsövningar hjälpa dig att fokusera och styra din andedräkt . Genom att känna igen när din andedräkt kommer ifrån och kontrollera det du kan bättre fokusera ditt sinne och även se positiva hälsoeffekter. Astmapatienter som har praktiserat japanska andningsövningar har sett en förbättring i deras tillstånd . Det finns flera typer av andningsövningar

Attention Andning

Attention Breathing fokuserar på var andedräkt kommer från och hur olika människor andas . Till exempel , baserat på faktorer såsom ålder och hälsa , kan din andedräkt kommer från magen , buken , bröstet eller halsen . Du andas också i olika takt bygger på känslor och fysisk ansträngning. Enligt Aaron Hoops , grundare och huvudinstruktör i Zen Yoga , " Den centrala principen i andningen är för inre rengöring , bli av med det som är gammal , utsliten och gammal , och utbyta det för vad är nytt , fräsch och laddad. "

Till grund för den uppmärksamhet andningsövningen är inte att kontrollera din andning är att fokusera på det . Hur din andedräkt fungerar naturligt ? Aaron säger , " Ditt mål är att observera ditt undermedvetna andas vanor så att du kommer att kunna känna skillnaden när du faktiskt börjar dynamisk andning . " Du bör göra detta i cirka 5 minuter per dag medan du se och lära din naturliga andning vanor .

bukandning

bukandning är där vi börjar styra våra andetag . Som namnet antyder , det är inriktat på muskler i buken och när andas , bör du försöka att fylla lungorna helt , nedifrån och upp . Detta ökar lungkapacitet samt förbättra blodcirkulationen . Andas in djupt genom näsan , med fokus på och utöka buken . Använd inte kraft andan efter komfort . Försök att skapa en smidig utbyggnad av lungorna med fokus på buken. Andas ut genom näsan och tömma magen från botten upp igen.

Näsa Flämtande

Näsa flämtande är en metod som fokuserar på andning genom näsan i snabb takt . Detta andningsövning kan få dig att känna dig mer energi och släppa stress . Tänk dig att du försöker andas ut något av näsan , en liten partikel . Du tar bort denna partikel av kraftigt pusta ut näsborrarna , och följ denna med så skarpa ett luftintag . Du bör göra detta tio gånger i snabb följd tills du blir mer bekväm med motion och långsamt öka antalet gånger du gör detta flämtande övning .

fullständiga andetaget

Den fullständiga andetag är svårare eftersom det har flera steg . Andas in genom näsan och expandera nedre delen av magen på ett sätt som liknar den metod som används i buken andningsövning . När buken är full , fortsätter du att dra andan i kroppen , fyller lungorna och höja din nyckelben och huvud som du fortsätter att andas in . Håll sedan andan i kroppen och fokusera på det. Håll andan en hel räkna till 10 och börja andas ut genom näsan . Gör detta långsamt och börja om från buken , rullande dina andetag upp och ut ur kroppen . Håll andan ur kroppen för en hel räkna till 10 .


Relaterade artiklar


hur man utför en snurrande tillbaka spark i soo Bahk göra
hur du utför en kokyunage mot en kavajslag grab
vad är skillnaden mellan Brandy & konjak ?
hur man gör en aikido armbåge droppe kasta
karatepinnar tekniker
hur man utför ett stativ svep
hur man koreografera en Jiu Jitsu rutin
hur man fly från ett bakre skjorta greppa med kung fu
hur man kan fånga en spark i kickboxning
Vilken är den bästa punch för en knockout ?