japansk ninja svärd stridsteknik

japansk ninja svärd stridsteknik

Japanska fäktning går tillbaka till tiden för ninja och samurajerna . Urgamla japanska svärd fighters var vig , otroligt stark och mycket hedervärt . Öva denna urgamla teknik kan vara bra för din kropp och själ . Förstå några av de grundläggande rörelserna kan hjälpa dig vidare till att kombinera dessa drag för förödande förmåga . Aldrig slåss med vassa japanska svärd i verkliga livet , eftersom de är otroligt farliga

Omkostnader Klipp ut

overhead klippa är en av de mest grundläggande fäktning tekniker på japanska fäktning . Denna teknik kommer ner hårt ovanifrån med alla svärd fighter styrka och kan vara en svår slag för att blockera . Alla japanska fäktning är utformad för snabb , besegra slag, och detta slag är inte annorlunda. Den grundläggande rörelsen av den här tekniken liknar overhead tvåhandsfattning gjutning med ett fiskespö . Välj svärdet ovanför huvudet och håll det medan det faller genom luften med sin egen gravitation . Använd inte din arm makt för att trycka ner det , eftersom detta bara kommer att vara vägledande bladet och kan kasta tekniken ur balans . Allvaret i bladet kommer att göra att trycka .

Yoko Giri , Side Cut

Yoko giri , eller sida i bitar, är en annan av de mest grundläggande japanska svärdet stridsteknik . Bladet hålls horisontellt tvärs över kroppen och kommer att svänga i en båge horisontellt och parallellt med marken , att gå hela vägen genom armen utbud av rörelse . Denna teknik är svårt att undvika eftersom målet är din torso , som är mycket större än huvudet . Det måste vara blockeras eller helt undvikas genom att hoppa tillbaka . Detta är vad som gör detta ett effektivt drag. Om det inte landa , kommer kraft de blockerade blåsa kasta motståndare ur balans . Om de hoppar bakåt , kommer de att vara tillfälligt oförmögen att reagera när de justera till en ny position . Flytta in och strejk .

Kesa Giri

Kesa giri är en vertikal strejk som går i en diagonal riktning över din motståndare . Bladet börjar i en situation som liknar en golfare han avslutat swing . Den går sedan över kroppen från vänster till höger , eller tvärtom. Denna teknik är en stark offensiv och defensiv pose. Som du kommer att svänga ditt svärd framför dig på hela längden på armarna , kommer du naturligtvis stå längre bak än med den andra innebär , i synnerhet overhead strejken . Detta kommer att göra motattacker försvåras. Det är också en svår teknik att blockera eftersom det ändrar riktningen, men det är mycket lättare att smita än Yoko giri , eftersom bladet inte kommer att förlängas nästan lika långt .


Relaterade artiklar


hur man blir bekväm svängande en Escrima pinne
hur man gör en judo kata guruma
hur man gör en sax kasta in Hapkido
hur man utför Muay Thai horisontella armbåge strejker
hur man gör BIU Jee i Wing Chun
hur man får basutrustning för personalen att bekämpa
hur man kan kasta ett kors punch
hur du utför baksidan resa i Sambo kampsporter
hur man utför amerikansk Kenpo gult bälte tekniker - sprider gren
hur man gör en jab i kung fu