tai chi gemensamma övningar

tai chi gemensamma övningar

Tai chi är en kinesisk kampsport som kan användas som en form av träning för att stärka muskler och leder . Det bidrar också till att förbättra balans och flexibilitet samtidigt som avkoppling . En av de största fördelarna med Tai Chi är att det stöd för att lindra kronisk ledvärk

Funktion

Tai Chi är ett utmärkt sätt att utöva om du lider av ledvärk eftersom den består av skonsamma rörelser som resulterar i en mjuk , avslappnande träning som inte lägga mer belastning på lederna . Tai chi pass fortfarande är effektiva och energi , men på ett lugnt sätt .
Enligt Patricia Adler , RN , av Case Western Reserve University i Cleveland , utövar Tai Chi är till nytta för patienter med ledproblem eftersom det ökar cirkulationen , vilket kan förbättra ledfunktion . Adler säger också att Tai Chi används för att stabilisera gemensam struktur och stärka den mjuka vävnad som stödjer det gemensamma, som kan bidra till att minska eller lindra ledvärk .

övningar

När utövar Tai Chi , fokusera på övningar som anses ha egenskaper att förbättra din rörelseomfång , gemensamma rotation , stretching och böjning , muskel- och ligament styrka och uthållighet. Många tai chi positioner hjälper dig att förbättra blodcirkulationen i lederna och förbättra dessa muskler som är anslutna till dem , lindra muskel-och ledvärk . Tai chi positioner som använder gemensamma roterande övningar är särskilt användbara eftersom det främjar flödet av synoviala vätskor till och i brosken .
Har Tai Chi övningar i en konstant , regelbundet mönster för att få bästa resultat . Du bör alltid värma upp och göra skogsarbete och stretchövningar före och efter varje session .

Säkerhet

Trots att Tai Chi är skonsamma , vilket innebär att risken för skador är låg , bör du fortfarande praktiken med försiktighet och med samtycke av din vårdgivare . Söka vägledning från en kvalificerad Tai Chi instruktör för att få full nytta . Om du arbetar med en instruktör , låt honom vara medveten om din ledskador . Instruktören kommer att kunna lära dig specifika positioner som är säkra att ditt tillstånd . Instruktören också kommer att kunna lära dig att reglera din andning och praktik Tai Chi med målet att minska den kroniska muskel-och ledsmärtor .


Relaterade artiklar


hur man gör en hadaka jine bakre strypa hålla i judo
hur man gör en promenad hållning i Taekwondo
hur man fly från en sida huvud lås med kung fu
hur man gör en invändig halvmåne kick
hur man kan slå upp en översittare
hur man kan bryta en styrelse med en kick runda hus
Hur man väljer en Tae Kwon Do skolan
hur man gör de fyra punkter Control Base sida i Brasiliansk Jiu Jitsu
hur man ska utföra en fläkt genom tillbaka attacken i Tai Chi Chuan
hur man gör en triangel kvävas i Brazilian Jiu - Jitsu