Washington State fiskeregler

Washington State fiskeregler

Washington state är en fiskarens paradis. Gränsar till Stilla havet och hem till en av de största flodmynningar i USA, erbjuder Washington exceptionella möjligheter saltvatten fiske. Inland, bäckar berg rinna ned i stora sjöar och floder. Med så många möjligheter till fiske, är det ingen överraskning att Washington state och dess Institutionen för Fish and Wildlife har infört en uppsättning regler och förordningar för att kontrollera fiskbestånden inom staten.

Licens

Alla sportfiskare över 14 års ålder måste köpa och bära en fiskelicens från Washington Department of Fish and Wildlife (WDFW). Dessa licenser finns på de flesta sport bra och järnaffärer och erbjuds för en eller flera dagar, upp till ett år. Köpa licenser för söt-eller saltvatten eller båda, i en kombinationsruta licens. Single-dagkort kostar $ 8 från 2010 och gå upp till $ 48 för utomlands bosatta årliga licenser.

Seasons

Washington har hundratals arter av fisk som är tillgängliga för sportfiskare. Kombinationen av sötvatten och saltvatten populationer, kläckeri fisk och årlig reglering komplikationer gör säsonger som är extremt specifika och dynamiska. Seasons definieras av två grundläggande faktorer, arter och plats. Säsonger är strikt och ska alltid följas. Den goda nyheten är att årstiderna bjuder ledtrådar till när fisket är bäst på specifika platser. För den mest uppdaterade fiskesäsonger se aktuell WDFW Sportfiske Regler pamflett. Dessa broschyrer är gratis och finns online på WDFW webbplats och i tryck där licenser säljs.

fångstuppgiften Kort

När en fiskare köper en fiskelicens, går han för att spela in och lägga ett kort fiske. Fångstuppgiften kort krävs av WDFW och hjälpa till att övervaka och reglera fiskpopulationer i staten. Och med 2010 är dessa fångstuppgifterna kort krävs bara vid fiske efter regnbågslax, stör, lax och hälleflundra. Sportfiskare måste registrera läget och antalet fångade fiskar och skicka kortet till WDFW. Även om du inte fånga eller hålla något, är sportfiskare lämna in korten.


Relaterade artiklar


marin dieselmotor diagnosverktyg
Hur man använder en gasolbrännare
Idaho båtliv regler för ett utländskt
hur man öppnar en örn Ultra II fishfinder
hur man kan fånga crappie i höst.
Washington State fiskeregler
Hur konvertera Shimano till campy
hur reparera däck delaminering
campingplatser nära Wrightsville Beach, NC
Småbåtshamn i Maryland