hur man spola en Honda utombordsmotor

hur man spola en Honda utombordsmotor

Honda utombordare är hänsynsfull väldigt sina ägare. Råvattnet har många en kontakt på framåt, styrbordssidan av motorns kraft huvud som gör att du kan använda en trädgårdsslang i kontakt en av dina utomhus vatten tappar direkt till råvatten systemet-kylsystem som plockar upp vatten från sjön, älven eller havet du arbetar i för att kyla motorn-att spola salt, grus och marint liv från motorns kylsystem med lite krångel eller bry

Du behöver:
trädgårdsslang. .


1.
Vrid till läge "på". Växla motorns lutning nedåt, från det vertikala, så att spolvatten att avsluta genom råvatten ansvarsfrihet runt propellern. Stäng av tändningen och ta bort nödstoppreglage klippet från gaspedalen grupp förhindrar start
2
Lyft motorn låset locket -. . På baksidan av motorn-till öppet läge. Lyft locket uppåt utan att luta den och sätta den åt sidan.
3.
Dra spola stickproppen från råvatten grenröret på framsidan-styrbords sida av motorn. Skruva den manliga slutet av en trädgårdsslang i den infällda kontaktdonet och slå på vattnet.
4.
Spola motorn i minst 10 minuter. Medan råvatten är något laddas under spolning, kommer slangen ger inte tillräckligt med kylkapacitet för att köra motorn.
5.
Stäng av trädgårdsslang och koppla bort den från spolning kontakten . Anslut spolning kontakten till motorns råvatten och ersätta motorkåpan. Roll och lagra trädgårdsslangen.


Relaterade artiklar


korrekt installation av ankare på en båt
hur trimplanen på sportbåtar
hur fästa sadelväskor
utombordsmotor diagnosverktyg
Lafayette, inomhus vatten parker
jakt Javelina i Texas
hur man väljer en propeller till min utombordare
DIY: glasfiberbåt reparationer
hur man installerar ljus syn beläggningar pistol sikte
gratis ATV spår i Mississippi