hur man bygger ett spolbara toalett för camping

hur man bygger ett spolbara toalett för camping

Bygga en rodnad bärbar läger toaletten kan eliminera dina behöva trotsa kyla och mörker i natten för att hitta campingen toaletter. Med några få material, kan en rudimentär vattentoalett göras så att du bättre kan njuta av utomhus utan att behöva oroa sig för att lämna campingen

Du behöver:.
4 ark av yttre grad 3-fots-för- 3-fots 1/2-inch tjock plywood.
1-3 fot lång exteriör grad 2-by-4.
Drill.
1/2-inch borr.
Skruvbitsen.
4-tums cirkelsågning borr.
Sticksåg med u00BC tum breda sågblad.
16-tums pizza pan.
1-tums runda plast eller metall skål.
5-liters vattenkanna med ventil tapp och slang.
5-liters hink med löstagbar lock.
1 ark av yttre kvalitet, 6-tums bred 2-fots långa 1/4-tums tjock plywood.
2 till 4 tums rund o-ring gummipackningar.
Toalettstolen med lock.
Exteriör betyg färg.
Epoxilim.
Skruvar.
Penna.
Härskare.
Bleach.
1-ounce snapsglas.

Toalett Construction


1.
Skapa ett U-format box genom att ta tre av de 3-fots-by-3-fots 1/2-tums plywood lakan och förbinder dem med varandra med skruvar genom att bifoga dem i ändarna av framsidan ark.
2.
Fäst 3-fot långa 2-gånger-4 i den U-formade ruta genom att fästa det i båda ändarna på toppen av den öppna sidan av låda med skruvar. Detta bör nu skapa en U-formad låda med ett 2-gånger-4-stöd tvärbalken på den öppna sidan. Detta kommer att skapa botten av toaletten.
3.
Fäst de återstående 3-fots-by-3-fots 1/2-tums tjock plywoodskiva till boxen på ovansidan av U-formad låda med skruvar. Detta bör nu skapa en kub där det finns en öppen sida och en öppen botten.
4.
Placera 16-tums pizza pan i mitten av 3-fots-by-3 -fots överdel som bara var knuten till lådan
5
Rita en cirkel med penna efter kanten på pizza pannan, använda den som en guide för att skapa en 16. . -tums rund cirkel på toppen av trä kuben.
6.
borras ett 1/2-tums stort hål med hjälp av borr och 1/2-tums borr på en punkt längs cirkel som drogs i föregående steg.
7.
Klipp ut en 16-tums cirkel med hjälp av sticksåg genom att placera sina blad i hålet som bara klipptes och efter blyertslinjen av cirkeln skapade i steg 5.
8
Limma 18-tums bunke i 16-tums hålet med hjälp av epoxilim
9
Skär en 4. . . -tum stort hål i botten av skålen med 4-tums cirkelsågning borr.
10.
Limma en av de 4-tums runda O-ringen gummipackningar i kanterna på hålet som bara skars i botten av skålen.
11.
Limma de återstående 4-tums runda O-ring gummipackning på en av de 6-tums sidor av 6-tums bred 2-fots långa 1/4-fat tum plywoodskiva ca 2 inches från slutet av bladet.
12.
Mät och rita en 3/8-tums hög med 6 1/4-tums brett fält med hjälp av penna och härskare på en av sidorna av trä kub i centrum av den sida av kuben. Spolningen kontrollmekanism kommer att gå igenom det här.
13.
Borra ett 1/2-tums hål i ena änden av lådan som dras i den föregående steg.
14.
Klipp ur lådan som dras i steg 12 med sticksåg genom att placera bladet i det hål som bara klipptes och genom att följa pennan linje dragen i steg 12.

15.
Mät och rita en 4-tums bred 2-tums långa lådan med hjälp av linjalen och penna på 6-tum bred och 2-fots långa 1/4-tums plywoodskiva på den motsatta änden av var O-ringen satt som klistrade.
16.
Borra ett 1/2-tums hål på ett av hörnen i rutan som dras i den föregående steg.

17.
Klipp ur lådan som dras i steg 15 med sticksåg genom att placera bladet i det hål som bara klipptes och genom att följa pennan linje dragen i steg 15. Detta skapar ett handtag på ena änden av 6-tums bred 2-fots långa 1/4-tums plywoodskiva som ska vara infällt handtag till toaletten.
18.
Lim wc-stolen på trä kub ovanpå skålen.
19.
Placera 5-gallon vatten kannan på trä kuben bakom wc-stolen med slangen kommer bort i det pekade i skålen. Detta kommer att utgöra färskvattentank på toaletten som behövs för att fylla och att spola toaletten. Kannan ska inte limmas på toaletten så att den kan tas bort för påfyllning efter behov.
20.
Skjut 2-fot lång och 6-tums 1/4-tums plywoodskiva i hålet skapade i steg 12 med O-ringen går genom hålet tills O-ringen möter upp och tätar hålet i botten av skålen. Detta bör nu ha skapat en flush anordning som stängde ned i skålen och sticker ut ca 6 inches från sidan om wc kuben.
21.
Placera 5-gallon hink i botten av toaletten kub med locket av och under skålen som sitter ner i kuben. Detta utgör den slutna tanken för avfall som deponeras i skålen när någon använder toaletten.
22.
Måla hela utsidan av toaletten som har skapats. Detta för att få det att se mer presentabel.

Toalett Användning


1.
Använd toaletten.
2.
Öppna ventilen tapp på 5-gallon vattenkanna att fylla skålen med tillräckligt med vatten till något späda avfall som deponeras i steg 23. När tillräckligt mycket vatten har lagts till något späda avfallet, stänga ventilen tapp.
3.
Använda snapsglas, häll 1 uns av blekmedel i skålen.
4.
Dra i handtaget som sticker ut sidan av toaletten kuben. Detta bör öppna botten av toaletten och har orsakat avfallet att falla in i anläggningen hink tanken.
5.
Tryck handtaget i sitt ursprungliga läge. Detta bör nu nära botten av toaletten. Fortsätt med steg 1 till 4 tills alla som behöver gå på toaletten är klar. Sätt på locket på den 5-gallon anläggning hink för att stänga den för att flytta avfall till omhändertagande anläggningar nu när alla är klara toalettbesök.


Relaterade artiklar


varför manater äta så mycket?
vinterförvaring en Yamaha 115 fyrtakts utombordare
Mercury utombordare testverktyg
hur reparera och skydda marina motorer från korrosion
hur du anpassar en BMX cykel online
den bästa lunar jakt tiderna Alabama
prick lack vs prick uretan
DIY: glasfiberbåt reparationer
vad är en tafsen linan?
senior rabatter till Florida parker