de mest kraftfulla 4x4 ATV

de mest kraftfulla 4x4 ATV

En ATV eller terrängfordon, beskriver ett stort antal motordrivna fordon som används för off road bruk. . Att nämnas en ATV under American National Standards Institute det måste använda lågt tryck däck, har en plats som är bredbent med förare och har styrstång. ATV finns i många storlekar som lämpar sig för barn till vuxna. Den mest kraftfulla ATV används normalt för ranch arbete, spår eller jakt.

Sportsman XP 850 EPS Polaris

Sportsman XP850 har rullat individuell bakhjulsupphängning (IRS) som vinklar de störningar bakåt. Detta innebär en mjuk gång med mindre knäböj när du accelererar. Det är Polaris största Big Bore modell, vilket gör det ett alternativ för jakt och turridning. Den har en 850cc SOHC elektronisk motor bränsleinsprutning, elektroniskt servostyrning och funktioner u00A3 1. 500. (680kg) dragkapacitet. Sportsman har en automatisk växellåda med parkera, backa och framåt låg och höga växlar. Den har även on-demand sann tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift. Instrumentpanelen har en hastighetsmätare, varvräknare, dubbla meter resa, timmätare, växelindikator, klocka och tankmätare.

2011 Grizzly 700 FI Auto. 4x4 EPS

Grizzly har en 686cc fyrtaktsmotor som är vätskekyld. Yamaha bränsleinsprutning teknik ger ögonblicklig kallstarter och tillförlitliga prestanda i alla förhållanden. Den har en helautomatisk ultramatic växellåda. Den automatiska centrifugalkoppling kommer att hålla konstant remspänning. Du kan växla mellan två-hjulsdrift, diffbroms fyrhjulsdrift och en helt låst differential fyrhjulsdrift med en knapptryckning. Den långa resan Fyrhjulsfjädring har dubbla triangellänkar fjädring fram och bak med en fem-vägs justerbar chock. Den har en helt digital instrumentpanel som innehåller en LCD-display, vägmätare, hastighetsmätare, dubbla trippmätare, fyrhjulsdrift status, timräknare, överföring position, bränslemätare och klocka. Det har växeldrivna vevaxel cylinderfoder som ger varaktighet och värmeavledning. Den raka drivaxel layout kommer att avskaffa u-fogar, vilket kommer att minska buller, friktion, underhåll och vibrationer. Den har en rostfri avgassystem som har sköldar aluminium värme. Radiatorn är tillverkad av aluminium och har fläktade hjälpa att kyla radiatorn, den är placerad högt i ramen för ökat skydd.

Honda FourTrax Rincon

Honda FourTrax Rincon är en 700cc klass arbetshäst som kommer att leverera en kraftfull och jämn prestanda oavsett terräng. Den har en 675cc motor som är vätskekyld och har programmerat bränsleinsprutning (PGM-FI). Den har Hondas individuell bakhjulsupphängning som ger optimal drivning. Den har en mycket slät tre stegad automatisk växellåda som har en hydraulisk momentomvandlare med omvänd, tre växlar framåt och elektronisk styrning. Den direkta främre och bakre drivaxlar har TraxLox och ett vridmoment känslig främre differential.


Relaterade artiklar


motorcykel händelser i norra Colorado
hur man byter en rekyl pad
hur man mäter en bimini topp
hur placera siffror i fören på en båt
storleken på Bianchi hölster
hur man byter mantlar på en Coleman lykta 5130
Hur man knyter en linje till en ring boj
Fisketurer i North Lake, Tahoe
hur man använder rep knapar
hur man demonterar en airsoft sp2022