campingplatser i Normandie, Frankrike

campingplatser i Normandie, Frankrike

Normandie är en region i Frankrike som är mest känd för D-dagen, då över 175. 000 landsteg på stränderna för fri västra Europa från nazisterna. . Idag, många historiska platser utspridda i landskapet, som består av 360 miles av kusten. Den inre delen av Normandie består av gårdar och charmiga små byar. Camping är en populär aktivitet i området och det finns ingen brist på platser där för att stanna.

Castel L'Anse du Brick

Castel L'Anse du Brick erbjuder campingplatser med direkt tillgång till skog och stränder av Normandie. Varje område innehåller elektriska kopplar ihop. Många hör också vatten. RV och tält camping är välkomna. För dem utan boende, hyr anläggningen villor, stugor och lägenheter. Bekvämligheterna inkluderar mountainbike och kajakuthyrning, en lekplats, trädbevuxen cykel-och vandringsleder, och en swimmingpool med vattenrutschbana. Organiserade aktiviteter för barn i åldern fyra till 12 erbjuds. Area attraktioner inkluderar D-Day Museum, Cherbourg Museum och Tatihou Island. Bokningar kan göras online.

Castel Anse du Brick
18 Anse du Brick
50. 330 Maupertus /Mer, Frankrike
+33 (0) 233 543 357
Anse-du-brick. com

Le Cormoran

Öppna april till september, Le Cormoran är bara en kort promenad från Normady havet. Campingplatser finns för att rymma både husvagnar och tält. Varje plats är utrustad med el. Njut av fridfulla skogsklädda landskapet genom att hyra el-cyklar och regelbundet cyklar. Bekvämligheterna inkluderar BBQ grill, lekplats med studsmatta, pedal kart hyra för barn, djurpark, basket och tennisbanor, och den unika golfplats-mini-golf spelas med poolköer. Campingen omfattar också tre pooler, varav en är inomhus. I närheten kan besökare hitta en mängd olika historiska platser med anknytning till D-dagen.

Le Cormoran
Ravenoville Plage
50480 Sainte-Mu00E8re-Eglise, Frankrike
+33 (0) 233 413 394
lecormoran. com /

Chateau de Lez-Eaux

Chateau de Lez-Eaux erbjuder ett utbud av boende alternativ. Campingplatser finns i standard-ytor, som inkluderar en grundläggande webbplats och tomter lyx som elektricitet, vatten och avlopp. Tält och RV camping är tillåtna. Chalets finns i olika storlekar för de som vill hyra dem. Campingen är barnvänliga och inkluderar en vattenpark med flera vattenrutschbanor, en stor lekplats och organiserade aktiviteter. Ett stort urval restauranger, lokala marknader, parker och fritidsaktiviteter är i närheten till fastigheten.

Chateau de Lez-Eaux
Saint-Aubin des Preaux
50380 Saint-Pair-sur-Mer, Frankrike
+33 (0) 233 516 63Cbr /> welcome. lez-Eaux. com


Relaterade artiklar


hur man demonterar en Ruger Mk II
hur du justerar fjädring på en mungo xr100
hur stor en bågskytte release
hur man kan fånga saltvattenfisk hjälp cirkelkrokar
Hur du tar gafflar från en cykel
Vad är smuts cyklar till?
om spyder paintball gevär
hemligheter att fånga sängkläder bas
inomhus vatten parker i Osage Beach
hur man byter en eker på ett cykelhjul