hur man hittar modellnumret på ett gevär

hur man hittar modellnumret på ett gevär

Gevär entusiaster och samlare har inga problem att identifiera vissa vapen bara genom sin konstruktion och design. För nybörjare eller början skyttar, identifiera vissa funktioner är inte så lätt. Hitta ett gevär modell nummer är det mest effektiva sättet att identifiera ett gevär om du behöver hitta ett specifikt manuellt, reservdel eller andra tillbehör till gevär. Alla vapen är tillverkade på olika sätt, och på motsvarande sätt kan vapnet modellnumret har flera platser och på vissa gevär kan ha flera platser. Hitta din gevär modell nummer kan göras med små svårigheter
1.
Titta på övre mottagaren av vapen. De flesta halvautomatiska gevär har modellnumret anslutning till tillverkarens logotyp stämplad på övre mottagaren.
2.
Observera sidoplattan av gevär. Många bult-action eller spak-action gevär modell nummer är tryckta på sidan av geväret metallbaserade bordläggningen, till exempel med en Marlin eller Winchester spak-action gevär, enligt Browning.
3.

Titta på rumpan-beståndet av vapnet. Många gevär tillverkare stämpla eller gravera sin logotyp och modellnummer i butt-beståndet eller butt-skylten på geväret.
4.
Titta på tidningen väl av halvautomatiska gevär. Tillverkarna vanligtvis har antingen ett serienummer eller en modell nummer och logotyp instansat i utsidan av tidningen också, till exempel med M16A2 tjänsten gevär används av U. S. militär enligt M16A2 gevär manualen i Quarterbore webbplats.

Tips och varningar


 • Rikta aldrig ett vapen på något som du inte tänker skjuta .
 • utöva alltid extrema säkerhetsåtgärder vid hantering och drift skjutvapen.


 • Relaterade artiklar


  flundra fiske i Florida
  hur man kan fånga bas i floder
  hur man mäter axeln på en Minn Kota
  hur man köper en ryggsäck för vandring och camping
  1995 Yamaha waveraider 700 specifikationer
  hur du tar bort en luft ruta på en sjöman utombordare
  Hur berätta om en hummer är manlig eller kvinnlig
  inomhus vatten parker i Erie, Pennsylvania
  dag vandringar i New York
  Maryland havsfiske