hur man bifoga en versa GEVÄRSSTÖD

hur man bifoga en versa GEVÄRSSTÖD

Skytte och jakt kräver precision, tålamod och uthållighet. Den uthållighet kommer från att behöva hålla ett gevär i ett orörligt läge för en längre tid, vilket sliter underarmar och axlar. När armmuskler börjar trötthet, är precision förlorat på skottet. Använda en GEVÄRSSTÖD hjälper till att lindra mycket av detta. Den Versapod serie bipods fäster botten av gevär lager och ger två Teleskopbenen att stödja vapnet under jakten eller tävlingsskytte session. Montera Versapod GEVÄRSSTÖD är en enkel uppgift.

Du behöver:
skruvmejsel
. Gevär.


1.
Öppna gevär kammare och kontrollera att vapnet inte är laddat. Ta bort alla patroner eller omgångar som en extra säkerhet vid fastsättning av den GEVÄRSSTÖD. Lämna kammaren öppna.
2.
Skjut universaladapter montera på gevär beståndet, som går från fat slutet av beståndet. Skjut Bilaga 1 till 2 inches i från slutet av beståndet.
3.
Skruva ner den bifogade filen klämma med skruvmejsel. Kontrollera att universalfäste fästet är ordentligt fastsatt utan slask eller slack.
4.
Skjut GEVÄRSSTÖD benen i den bifogade filen mount. Tryck dem in från fat slutet och lyssna och känna för ett klick som anger att de har låst in i berget.
5.
Öppna Teleskopbenen, sprida ut dem till en vinkel på cirka 45 grader och ställ dem på marken. Låt rotändan av vapnet vila på marken tills redo att skjuta, göra en triangel.

Tips och varningar


 • aldrig fästa Versa-Pod GEVÄRSSTÖD när Vapnet är laddat och säkerhet är avstängd.


 • Relaterade artiklar


  hur man hyra en rock klättervägg
  hur de ska jaga fjällräv
  hur du tar bort tidningen ut på en Colt 1911
  Hur du tar gafflar från en cykel
  hur man ryggsäck med hundar i Oregon och Washington
  om spyder paintball gevär
  hur man använder glasfiber till sängs ett gevär fat
  stensimpa fiske i South Dakota
  hur man kan bli av båt mögel
  Indiana jaktsäsongen för sjöfåglar