ATV vandringsleder nära Lissabon, åh

ATV vandringsleder nära Lissabon, åh

Fem ATV vandringsleder ligger inom en timme efter Lissabon, Ohio. Du kan ta en guidad tur genom att utforska en underjordisk kalkgruvan eller bara utforska bäcken sängar, kullar och skogsklädda spår av Ohio och Pennsylvania. Det finns spår för alla erfarenheter nivåer, och många av ATV anläggningar erbjuder även camping på plats.

Gruvor och Meadows

Utforska underjordiska gruvor på en ATV med gruvorna och ängar guidade mig rida. Gruvor och Meadows är en ATV park ligger ca en timme från Lissabon. Parken erbjuder medlemskap för enskilda och familjer, samt icke-medlemsstater priser. Enligt parkens hemsida, i händelse av en nödsituation har parken ett avtal med Noga ambulanstransporter, som specialiserar sig på utvinning situationer. Några av de bekvämligheter som du hittar på webbplatsen är portabel dusch och ATV och cykel tvätta, mat och ATV lagring.

Bear Creek Amphitheatre Trails

fyrhjulingsförare av alla erfarenheter nivåer kan rida på Bear Creek Amphitheatre Trails. Amfiteatern ligger nära en KOA Kampground, så boende är nära om du vill lägret. Det finns över 26 miles av markerade, preparerade spår, bland annat en 250 fot kulle och en MX spår. Leden är öppen året runt på helgen. Weekday ridning är tillgänglig efter överenskommelse. Bear Creek är beläget cirka en timme från Lissabon.

Crow Canyon Häst Park

Uhrichsville, Ohio, är belägen cirka 50 miles från Lissabon, Ohio. Crow Canyon är en 400-acre familj ridning park. Längs lederna, kan du utforska bergen, stigar, mossar lera eller, om du är nybörjare chef över till öppna fält för praxis. Det finns två motocross spår och en full-service butik. Parken är öppen sju dagar i veckan, om den inte har en händelse eller ras.

Forbidden Zone ATV Campground

Forbidden Zone ATV Campingen ligger 30 minuter från Lissabon, OH, nära Hammondsville. Lederna ingår bäckar sängar och grov, smidig och hårig kullar. Lastbilar, jeepar, barnvagnar, fyrhjulingar och motorcyklar är alla välkomna att rida dessa spår på egen risk. Området är oorganiserat, men enligt ATV källa, beräknas det finns över 20 spår på platsen. Camping finns också nära Ohio River.

Oak Tree Idrottsmän Club

Oak Tree Idrottsmän Club är ca 30 minuter från Lissabon. Enligt ATV källa, lederna på Oak Tree är legendariska och ibland kallas "The Pits. " Lederna är öppen för ATV, Jeepar och barnvagnar dyn. Det finns även campingplatser för ett år av camping. Ägaren förbättrar ständigt aktuella spår och bygga nya.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en Yamaha järv
hur reparera skor Ecco vandring
Hur man monterar en paddel hållare för kajak
Vad betyder 10x50 i kikare jargong?
hur man använder marin radar för storm spårning
hur man smörja en Shimano stradic 2500 rulle
Hur man använder en flytväst
Hur man använder en gasolbrännare
hur du justerar dra längd på bryna pilbågar
hur till med båten i en slip