hur jakten på en räv

hur jakten på en räv

Rävar allätare och konsumerar kött som innehåller kaniner, möss och fåglar. De kommer också att äta frukt och nötter när kött är en bristvara. Rävar kan vara en olägenhet, särskilt till jordbrukare, eftersom de äter kycklingar och fåren också. De är sluga, tysta och snabba och jaga dem kräver tålamod och skicklighet
1.
Köp en pistol. Om du planerar att jaga räv för sin päls är det bäst att göra detta under vintern då djurets päls är som tjockast. Använd en 12 bar eller 222 gevär som skjuter en . 22 Hornet kula som dödar räv och inte skada för mycket päls.
2.
Klänning i kläder som kommer att kamouflera dig till jakt område. Rävar lever i olika områden inklusive skogar, prärier och skogsarealer. Rödräv kan hittas oftast i närheten av gårdar där det finns gott om fjäderfä.
3.
Sök efter räven gap ". Dens är oftast nära en vattenförekomst till exempel en flod eller damm. Rävar kvar i sina hålor under hela vintern och under extremt varma eller dåligt väder. Fox utskrifter kan hittas i närheten av Fox den också. Fox spår kännetecknas av Chevron-formad klack skriva ut och deras fotavtryck också kvar i en rak linje. Idet har en oval öppning och är dolt av träd och buskar. Under större delen säsonger räven gräver en grop i marken, som också är dold av träd och buskar där de kommer att vila under dagen.
4.
Vänta på räv nära den eller hål. Rävar är nattdjur och göra sin jakt på natten. Före solnedgången, vänta nära ett träd i närheten av Fox den eller hål. Gör en högt skrikande visselpipa som lockar räven att komma i din riktning. Detta är ljudet en kanin gör när sårade, ropa till andra kaniner för att få hjälp. Räven vet detta och kommer ut efter en enkel måltid. Vänta några minuter efter visslande gång och försöka igen och fortsätta tills räven ligger i närheten. Bo gömda i buskage eller ett träd, men se till att du kan hålla ögonen på Fox hela tiden.


Relaterade artiklar


typer av skoterleder
kaninjakt utan hund
hur man kan anpassa hertig fällor spiral
hur man kalibrerar en magnetisk kompass
vilda ätliga växter i östra North Carolina
problem med Bayliner båtar
vad fälgar passar Yamaha krigare?
hur drag propantankar
2003 honda Rubicon 500 specifikationer
planer för en pistol rack