hur man installerar Thule rack lås

hur man installerar Thule rack lås

Thule rack används för att dra cyklar, skidor, kajaker och last. Thule rack är utformat för att vara modulärt, vilket innebär att du kan lägga till det som behövs. En av Thules eftermarknadsprodukter är låscylindern. Dessa cylindrar fungerar med en enda nyckel och låsa din värdefulla idrottsliga redskap. Installera Thule cylinderlås är avsedd att vara en snabb och enkel procedur

Du behöver:.
Skruvmejsel


1
Gå till den vänstra sidan. . av Thule rack spröjs eller mottagare problem. Titta efter den svarta ändstycket täcker rack fat. Bänd detta bort med en fjärdedel eller skruvmejsel.
2.
Sätt lås-bar mekanism i racket röret. Dra åt lås-bar mekanism på plats genom att skruva låsskruvarna på undersidan av mekanismen.
3.
Sätt den universella Thule cylindern nyckeln i metallcylinder och sätt in alltihop i låset lopp mekanism. Vrid den universella nyckeln till Sätt in låset i hålet. Ta bort den universella nyckeln när hålet är i racket röret och låst i position. Observera att den universella nyckeln inte får användas i låset igen när låscylindern har satts i hålet.
4.
Sätt cylindern nyckeln i cylindern och vrid för att låsa enhet ned på räcket. Håll knappen på din nyckelring.

Tips och varningar


 • Du kan köpa upp till sex hål som använder samma nyckel. Detta gör att du kan låsa alla aspekter av racket utan att behöva bära en last av nycklar.
 • inte in flaskan i hålet med den universella tills du är positiv det är i rätt position. När allmän nyckel har använts för att ställa hålet, så fungerar det inte igen. Detta görs som en säkerhetsåtgärd från Thule.


 • Relaterade artiklar


  sportfiske i Cabo
  inomhus vattenparker nära Atlanta, Georgia
  hur man installerar ett ankarspel på en Albin 35
  hur du ställer in en camping tarp
  hur man byter en diskant krok till singel på mepps
  vad man ska leta efter i cykel shorts
  specifikationerna för en kall stål Laredo bowie kniv
  den skoterleder i Winnebago County, Illinois
  information om bergsklättring skor för nybörjare
  fördelarna med små hjul på en cykel