förnödenheter för att fånga

förnödenheter för att fånga

En trapper är bara så bra som den kunskap och de verktyg han tar med sig. Om du vill ha framgång på området, måste du kontrollera att du har utrustning för att både locka och fånga djuret. Att ha rätt utrustning kan förvandla en dagsutflykt till en framgångsrik fångstmetoder expedition.

Lurar och balter

Lurar och beten är en central del av att jägaren verktygslåda. De är placerade i eller ovanpå fällor, och används för att locka djuret till ett annars ointressant eller onaturliga fixtur. Använda beten och beten kommer att dramatiskt öka dina odds för att fånga ett djur. Beten kan vara en blandning av animaliska dofter som utformats speciellt för att locka bytesdjur du vill fälla från borsten på jakt efter den lukt, och brukar komma i flytande form. Bete kan komma i fast form eller i pastaform, i en mängd olika hopkok som är lika olika som de byten du söker fånga.

Fällor

Jakt fällor, precis som lockar, kan komma i olika utföranden beroende på vad djuret du planerar att fälla. Dessa fällor kan variera i storlek och komplexitet beroende på storleken på bytet. Ofta de mest kostnadseffektiva fällor enkeldörr metallbur rutan fällor som gör det möjligt för djuret att komma in i fällan och begränsar det lämnar. Cage dörren håller inte dödliga, erbjuda någon skada på djuret. Detta är bra eftersom det tillåter dig att släppa en oönskad djur som vandrat i fällan.Alternativt är en spiralfjäder fälla som utlöses av vikten på ett djurs tass. När utlöses, två armar snap stängd, fånga djuret i benet. Denna fälla är fastsatt i marken av en insats och en kedja för att hindra djuret från att fly. Till skillnad från rutan fällan, lämnar spiralen fälla djuret utsatta för andra rovdjur.

Predator Europaparlamentet

Predator samtal är utformade för att efterlikna ljudet av ett djurs byte, locka dem från deras gryt eller gömställe i jakt på mat. Predator samtal är ett nödvändigt inslag i någon jägare verktygslåda, öka jägarens oddsen för att göra en hake. Dessa ringer verktyg kan komma i en mängd olika arter och medier. Du kan välja att köpa en elektrisk eller digital djur uppringningssystem, tejpade djur samtal eller använda mer konventionella handhållen ringer verktyg. Handhållna samtal är i allmänhet billigare och lättare att använda, oftast bara kräver att jägaren att blåsa luft genom verktyget.


Relaterade artiklar


hur man byter kompis lager på trailer
hur man byter bränslefiltret i en MerCruiser motor
hur man laddar batterier i Coleman familj lykta modell 5327
hur man matchar fram & bak höjd på gevär sevärdheter
sleepaway läger för barn
instruktioner för Coleman bärbara 12v kylare
båt propeller specifikationer
omfattningar som passar på ett hagelgevär
mittkonsolen båt säkerhet
hur man limma en Berkley Fireline kristall fisk linje