hur man håller en butan lättare tänd

hur man håller en butan lättare tänd

Butan tändare hjälp med den gröna rörelsen, eftersom många av dem är utformade för att fyllas, förnekar behovet av att kasta ut dem och ersätta dem. Butan tändare allt från cigarr-stil tändare till backcountry tändare som mer liknar små ficklampor. När du är i backcountry, hålla din tändare tänds kan vara skillnaden mellan att få en eld eller en kall, obehaglig natt. Lyckligtvis kan några enkla tekniker hålla din butan lättare tänd, som du försöker starta den branden

Du behöver:.
Aluminiumfolie.
Små, stout gummiband.


1.
Förbered din eld bränslen i en liten kanot grop. Placera dig själv mellan lättare och alla vindarna. Använd din kropp som en vind block.
2.
Forma aluminiumfolie i en halvcirkel för att användas som ett vindskydd för lättare. Vik folien över sig två till tre gånger för att förstärka det, så det kommer att stå upp och hindra vinden från att nå ljusare och lågor.
3.
Skjut gummibandet över den motsatta handen du kommer att använda för att tända ljusare. Få gummiband redo att glida in på bränsle matningsmekanism på tändaren och håll den intryckt för att fortsätta bränsleflödet utan att du behöver hålla det.
4.
Klicka belysningen mekanism på tändaren och placera den inne i folie vindrutan. Skjut gummiband över bränsleflödet mekanismen och placera ljusare på marken där flamman når elden bränslen och skyddas med vindrutan.
5.
Rör din kropp som behövs för att fungerar som en extra vind vakt för lättare och lågan.


Relaterade artiklar


Baitcasting tekniker
hur man målar fiskedrag med kit luft borste
Top Gun suspension gafflar
Vad betyder 10x50 i kikare jargong?
vad Louisiana och Texas sjöar producerar crappie?
skoterleder i Fond du Lac County, Wisconsin
hur du lagrar en utombordare på sin sida
hur man byter en eker på ett cykelhjul
hur man hålla sig varm skidåkning
inomhus vattenparker i Sioux Falls