hur man handskas med fotbollssäsong tillbakadragande

hur man handskas med fotbollssäsong tillbakadragande

I National Football League-säsongen varje lag spelar 16 matcher plus slutspel för dem som har turen att göra det så långt. Säsongen börjar i september och varar till Super Bowl i slutet av januari eller början av februari. För fotbollsfans, depression och uttag som i när de sista sekunderna bort fästingen på Super Bowl och säsongen officiellt slut. Lyckligtvis finns det många sätt att hålla din fotboll sprit hög samtidigt som behandlar återkallelse av säsongen
1.
Följ lågsäsong online. NFL. com har nyheter, handelsrelaterade uppgifter och rykten, scouting rapporter från träningsläger och mycket mer. Det finns tillräckligt med nytt innehåll varje dag för att få dig att känna som säsongen är fortfarande i full gång.
2.
Få NFL nätet. NFL-nätverket är en kabel-tv-kanal som följer NFL hela året. Du kanske redan få NFL nätverk med en kabel paket, eller du kan behöva uppgradera ditt kabel paket eller köpa kanalen separat. NFL-nätverket inte är tillgängligt överallt.
3.
Titta ESPN om NFL Network är inte ett alternativ för dig. Även ESPN täcker alla sporter, NFL säsongen verkligen aldrig slut på ESPN. Showen "NFL Live" visas hela året och inga nyheter är täckt på "Sports Center. "
4.
Kolla in NFL Utkast. Utkastet sker i april och mediabevakningen den får får rival Super Bowl. Detta är också eventuellt en större dag för många fans eftersom endast två lag är i Super Bowl, men varje lag är i förslaget. Förslag täckning är mer än bara den dag då förslaget eftersom det innehåller kombinerad träning och retrospektiver på spelarnas college karriär.
5.
Prova Arena Football League. Det kanske inte är fotboll som du är van vid, men de 50 yard field och minimal out-of-bounds områden gör en offensiv tunga, höga poäng händelse. Om du gillar pass-orienterade, höga poäng fotboll då AFL kan vara för dig. Det börjar efter Super Bowl och fortsätter genom tidiga sommaren.
6.
Ta upp en ny sport kärlek. Det kan tyckas hädisk, men du kanske upptäcker att du verkligen kunde komma in baseboll eller basket. Om du följer NFL, NBA och MLB, kommer det aldrig att en lågsäsong.


Relaterade artiklar


yamaha stratoliner specifikationer
Hur man monterar en cykel hjul på ett bräde
den snabbaste och mest kraftfulla luftgevär kanoner
hur man hittar information om UFC viktklasser
Hur dela skott plast maskar
Garden Valley skoterleder
stor rigg rv camping i South Carolina
hur man installerar starta skal på scuba slangar
Hur man monterar omfattning baser
hur man luta sig ut en skoter