hur man ladda en 280 Remington: information

hur man ladda en 280 Remington: information

Remington 280, också känd som 7mm Remington Express, infördes 1957 som ett derivat av 30,06 kula och syftade till att konkurrera med den populära 270 på den tiden. Att misslyckas med att få loss 270 popularitet, var kulan omdöpta som 7mm Remington Express, men båda namnen är vanliga i dag. Handladdning dessa kulor på egen hand är ett kostnadseffektivt sätt att njuta av sportskytte

Du behöver:.
Handladdning tryck
Begagnade kåpor.
Bullet.
Krut.
Skala.
Remington 280 omlastning manual.
Rengöringssats.
Grundfärger.
Läser om dör.
Lube.

anvisningar


1.
Rengör och kontrollera tillbringade djurtarmarna du ska ladda om. Se till att det inte finns några sprickor eller andra skador på kula. Kassera höljen som inte är perfekta eller på annat sätt ifrågasättas. När du rengör höljet, följ instruktionerna som medföljer din rengöringssats.
2.
Ändra storlek på kassetten. Detta görs med hjälp av en Remington 280 patron dö. Följ instruktionerna som följer med ditt individuella dö.
3.
Ta bort det använda primer (decap) och infoga en ny primer (prime). Detta åstadkoms med omlastning dö. Följ instruktionerna som följer med din dör.
4.
Mät ett lämpligt pulver belastning och häll i höljet. Detta kallas pulver-laddning. Din exakta krutladdning, som din kula, kommer att bero på vad du behöver kula att göra. Konsultera en omlastning manual på 280 Remington för vanliga laster.
5.
Bestäm en lämplig kula storlek och "säte" kulan i kåpan. För detta steg kommer du att använda ett enda tryck på scenen kula. Sittplats för kulan ordentligt kan du också behöva använda glidmedel. Dina specifika behov skytte kommer att avgöra vad säd bullet du slutligen använda. Faktorer såsom avstånd, erforderliga hastigheten och önskad mål alla väga dit kula du väljer. Konsultera omlastning manual föreslog kula storlekar.

Tips och varningar


 • arbetet i etapper, kommer stordriftsfördelar hjälper till att få jobbet gjort snabbare.
 • Handladdning din egen kulor kan vara farligt om inte utförts korrekt. Kontakta en erfaren professionell innan du laddar ensam.


 • Relaterade artiklar


  Easton st axel 400 APG specifikationer
  hur man läger i Kona, Hawaii
  diy husvagnen
  information på en trek 3700 cykel
  vinterförvaring en Yamaha 115 fyrtakts utombordare
  hur kan man få kräftor för fisk agn
  Hur man monterar en paddel hållare för kajak
  hur man köper unertl omfattningar
  allmänheten golfbanor i Clinton County, Illinois
  fiske i Black Hills, SD