hur man rengör ett Penn rulle

hur man rengör ett Penn rulle

Penn fiske rullar har varit i produktion sedan 1932. Dessa rullar har länge varit en topp val av många sportfiskare för färsk-och saltvatten fiske. Som alla fiskare vet kan en rulle blir smutsig, och om inte ordentligt rengjorda rullen kan bli korroderade med rost, smuts och fett. Adekvat rengöring Penn fiske rulle regelbundet kommer att se till att du kommer att kunna fiska med rullen för många dagar in i framtiden

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Hink.
Milt rengöringsmedel (diskmedel).
Reel fettet.
Luftkompressor eller fön.
Trasor.


1.
Skruva loss rullen från spöet. Dra rabbla av staven.
2.
Fyll en behållare med ett milt rengöringsmedel och varmt vatten. Ställ rullen i behållaren och låta det suga i en timme.
3.
Bort rullen och sköljer av i varmt vatten. Detta tar bort tvål rester och smuts som lossnade medan du njuter.
4.
Torka rullen ordentligt rent med en handduk. Blås bort återstående smuts bort av rullen med luftkompressor eller en fön. Detta kommer också att bidra till att påskynda torkningen.
5.
Avlägsna skruven från rullen handtaget centrum om en skruv är närvarande. Vrid handtaget moturs dra av den rullen.
6.
Ta bort skruvarna som håller fronten tillsammans. Blås bort eventuell kvarvarande smuts och skräp med kompressorn. Använd en fuktig handduk att ta bort eventuella envisa smuts som inte kan blåsas av.
7.
Stryk ett tunt lager av rulle fett på båda sidor av spindeln och dess axel ansluter den på rullen hantera. Montera rullen. Torka bort överflödigt fett sedan tillbaka den mot staven.

Tips och varningar


 • Alla Penn rulle modeller kommer att variera något i demonteringen att placeringen av skruvarna. Om du har svårt att ta isär, rådfråga Penn återförsäljare eller gå ett bete och angripa butik för att få din rulle undersökas och rengöras.
 • Sätt inte för mycket fett rulle till spindeln. En tunn hinna rekommenderas eftersom fettet kunde gå över till den fiskelina.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en släpvagn kök
  flundra fiske i Florida
  hur man gör plast grodor för fiske
  planer för en pistol rack
  hur man kan stoppa presenningar från böljande
  hur man vinterförbereder en Yamaha 4-takts utombordare
  Idaho båtliv regler för ett utländskt
  ATV vandringsleder i Allegheny National Forest
  mini bass båt tips
  hur man hittar modellnumret på ett gevär