hur man vet vem som är vem i WWE

hur man vet vem som är vem i WWE

Gjutna av WWE (World Wrestling Entertainment) är ständigt föränderliga. Denna månads het stjärna kan vara på en tredje klassens dokusåpa nästa månad. Så hur håller du reda på vem som är vem utan att stanna framför TV: n hela dagen? Det finns flera knep du kan använda för att göra anspråk på titeln "Super Fan" utan att ta alltför mycket tid borta från dina andra aktiviteter
1.
Gå till WWE webbplats eller plocka upp ett exemplar av TV Guide varje vecka och göra upp planer för att titta på eller TIVO vissa visar. Så att du kommer inte missa den senaste utvecklingen eller hör om dem i andra hand.
2.
Prenumerera på någon web cast, pay-per view, eller musik program som verkar intressant. Det kan vara svårt att välja i början, men du kan alltid lägga till eller ändra din prenumeration senare. Kolla FindInternetTV. com att se vad de har att erbjuda.
3.
Läs någon tidningsartikel, en tidskrift eller en blogg som spårar de senaste WWE verksamhet. Gör en notering för att följa upp alla stjärnor du tycker är intressanta. Brottas med några av de bloggar som finns på MySpace. com och BuzzNet. com.
4.
Se intervjuer med WWE brottare. Detta är förmodligen det bästa sättet att hålla en flik på sina stjärnor. Med rollistan förändras så snabbt, bara att se dem i ringen får inte ha dem i ditt sinne. Den personliga uppenbarelser i en intervju kommer att lyfta fram deras personligheter och hjälpa dig att komma ihåg vem som är vem.
5.
Delta evenemang om möjligt och sitta så nära ringen som du kan. Det är det bästa sättet att lära sig om din favorit brottare.Relaterade artiklar


simhallar i Calgary
hur solbränna rådjur dölja det gamla sättet
hur man mäter den kraft som anbringas på en fura
hur man kan förstå racing sikt snäva
hur man märker klätterrep
fiske efter regnbågslax i Oregon
hur ekorre jaga med en lyftsele skott
hur du justerar fjädring bak på en mungo xr-200
specifikationer för ett Walther p99c
hur patch släpvagnar med trasiga bladfjädrar på vägarna