Hur man använder en NASCAR scanner

Hur man använder en NASCAR scanner

NASCAR har några av de mest die-hard fans finns överallt. På grund av detta finns det en scanner tillgänglig nu kallas Fanview. Innovationen sänder allt från ras statistik till diskussionerna mellan föraren och hans grop Crew Chief. Detta handhållen apparat levereras med en vägg laddare, ett batteri och video samt ljud, något som inte erbjuds av alla NASCAR skanner

Du behöver:.
Computer


1.
Se loppet på Fanview skärmen genom att trycka på den gula "TV"-knappen. Använd den svarta knapparna med den vita upp-och nedpilarna för att växla mellan i bilen kameror. Pilarna-vänster, höger, upp och ner-finns respektive på 2468-tangenterna. De, tillsammans med "TV" knappen kan du växla mellan bilder från förarens perspektiv och video på Jumbotron på själva loppet.
2.
Klicka på "Drivrutin "knappen för att ange en viss förare och läser hans i kameran och få all information som rör honom eller henne.
3.
Tryck på" Statistik "knappen för att se i realtid information vem som ligger i täten under ett lopp. Använd vänster och höger knapparna för att visa statistik för en viss ras som det sänds.
4.
Punch "Audio"-knappen för att höra kommunikation bland ras bilförare "team, diskussionerna mellan loppet tjänstemän och samtal som fördes mellan en grop besättning teamet och dess förare.
5.
"Scan" för att söka igenom alla drivrutiner, tjänstemän, och radio och pausa på alla samtal. Genom att välja skanna, kan du pausa en genomsökning och starta den på nytt.
6.
Använd den speciella funktionen "Priority Scan" för att lyssna på din favorit drivrutiner. Du placerar dem i den ordning som du vill höra dem. Punch 5 eller 6 på knappsatsen för att inaktivera eller aktivera funktionen. Använd knapparna 1 till 4 på knappsatsen för att ordna dem genom att ange bilnummer. När prioritetssökning inte används, då det enda ljud är att på radiosändningarna.
7.
Välj "Replay" sedan på knappen ange ett bil nummer för att höra förarens sista samtalet liksom tidigare tjänstemän konversationer.


Relaterade artiklar


Hur du ser en tävling NHRA dra
hur man bygger flytande fällor bisamråtta koloni
hur man köper backcountry skidor skinn
hur man gör snowboard klistermärken
hur man kan njuta en resa till Nextel Cup loppet på Darlington International Speedway
hur man gänga en båt Spännband
hur man köper en ultimata video kämpar utbildning
Hur man monterar siktet på en PSE båge
hur man parkera på Yankee Stadium
hur du kan få en hiss kran på en båt