hur att delta i Big 12 Golf Championship

hur att delta i Big 12 Golf Championship

The Big 12 Conference är ett av landets mest konkurrenskraftiga atletiska konferenser. Golf lever upp till det ryktet. Golfare från Big 12 Conference har utmärkt sig på alla nivåer. 2007 års Walker Cup-lag, till exempel, hade tre spelare bara från Oklahoma State. Konferensen titel bestäms varje år i Big 12 Golf Championship, en atletisk händelse värd gå
1
Check. . ur historien om golf i Big 12. Läs om utestående spelare som Brad Elder, Charles Howell III, Bo Van Pelt, och Hunter Mahan, några av de senaste män som har gått vidare till stora yrkeskarriären. Läs också om Sarah Sasse, Christine Boucher, och Jennifer James på damsidan.
2.
Bestäm om du vill delta i herrarnas mästerskap eller damernas mästerskap. Tyvärr är de schemalagda på samma helg, vanligtvis sista helgen i april.
3.
Kontrollera med Big 12 atletiska kontoret via deras hemsida för mästerskapet arenor. VM genomförs alltid på hemmet under en av de stora 12 skolor.
4.
Gör din resa boende och logi boende på campusområdet staden värd för evenemanget, men berör inte dig själv om biljetter eftersom evenemanget är gratis för allmänheten.
5.
Anländer till kursen en dag eller två i början. Du kommer att kunna se praxis rundor samt lär sig på kursen och plocka ut favorit poäng för observation.


Relaterade artiklar


hur man köper NASCAR part levererar
hur man köper ett fall golf resa
Björnjakt i Vancouver, Kanada
hur de ska jaga med en 38 Särskilda
hur du justerar gasvajern på en båt
hur man blöda en MerCruiser trim pump
hur du tar bort den främre sikte på en Beretta
hur du monterar en necky kajak
hur man installerar en flytring
Vilken utrustning du behöver för vatten slang?